Şansli Masa 2.Bölüm Gool !


Şansli Masa 2.Bölüm Gool !Şanslı masanın üçüncü talihli çifti ve 3.bölümü ekranlarınızda. İlk olarak gelen çiftlerden erkek içeri alınıp ona kulaklık takılıyor. Erkekten ilk olarak bir bahane bulup kıza montunu çıkarttırması isteniyor.Kız başta istemiyor. Erkek diretiyor.Daha sonra kıza ''6 kere 6'' sorusu sorduruluyor.Bu aşamada adam 250 tl kazandı.

Daha sonra da bilek güreşi yapmasını istiyorlar Timuçin'den. Ve Timuçin'in parayı kazanması için bir şekilde bilek güreşini yenmesi lazım :D Kazanınca da deli gibi bağırıyo Timuçin ! Diğer ayakta da cebinden çıkardığı kağıdı uçak yapacak şakazedemiz Timuçin. 2.Bölümün en güzel tepkileri de Timuçinin kız arkadaşının yaptıkları idi.

Üçüncü ayakta da ''şaraplı ördek var mı ?''diyor Timuçin :D ARdından da gözünün ovuştururken ''goooooool'' diye bağıracak..İşte şanslı masanın üçüncü şakazedeleri.. İzleyelim.




0 yorum:

Yorum Gönder

Archive

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle