Berna Arıcı'nın bikinili görüntüleri

0 yorum
Yıllardır Türkiye'nin en seksi mankenlerinden birisi kabul edilen Berna Arıcı , uzun zamandır televizyon ekranlarındaki programında verdiği frikiklerle konuşuluyordu. Berna'yı ,bu kez havuz kenarında istanbul erkeklerinin yanında göreceğiz. Giydiği yeşil bikinisi ile ve bacakları ile , izleyenin adeta içini yakıyor.. Hem bununla da kalmadık size Berna Arıcı'nın en güzel frikik görüntülerini izlemeniz için derledik..











videonun devamı...>>

Amele olmak istiyorum izle

0 yorum
komik video izleAtv 'nin Avrupa kanalında gençlerle röportajların yer aldığı Gökkuşağı programının muhabiri gençlere ne olmak istediklerini soruyor. Birisi , ''abi ben araba tamircisi olmak istiyorum?! '' diyor. nedeni ise arabalara olan merakı imiş.. Diğer bir gence ise aynı soru sorulduğunda genç , ''Abi ben çok zekalıyım , kafalıyım ama inşaat üzerine çalışmak istiyorum diyor..'' Nedeni sorulduğunda ise '' Abi , ben doktor hakim falan olmak istemiyorum , inşaatta çalışan amele olmak istiyorum'' cevabını verince millet gülmekten kırılıyor.






videonun devamı...>>

Behzat Ç. 18. Bölüm izle (full)

0 yorum
behzat ç 18. bölüm izleDizinin 18. Bölümü yine nefesleri kesti. Bir oyuncakçının öldürülmesiyle başlayan ve Çankaya'da bir alışveriş merkezinde devam eden gelişmelerin yer aldığı 18. bölümde , zanlıyı arayan Behzat Ç. ve ekibi , olayın ardında çok eskiden kalma bir hesaplaşmanın olduğunu fark edebilecekler midir ? Hayalet , Feride ile görüşüp kendisini sakinleştirecektir. Ancak Feride oğlunu çok özlemiş ve hapishane hayatına dayanamaz hale gelmiştir. Harun , Eda'nın acısını unutturan Larissa ile dışarda da takılmaya başlamıştır. Fakat Behzat Ç.'nin kendisine kız ile yaptığı nasihati dinlemeyecektir.

Diğer yandan Ç.'nin abisi karısı ile aralarının açıldığını Canan'a iletecek ve bu sırada CAnan ,Şevket 'in oğlu Reşat ile tekrardan derslere başlama sözü vermiştir.Cinayet büroya tamir edildikten sonra getirilen kahve makinasının sırrı nedir ?Tüm bu gelişmelerin yaşandığı 18.bölümün sonunda yine soluksuz izleyeceğimiz bir final bölümü var.







1.kısım





2.kısım





3.kısım




4. kısım





5. kısım









6. kısım









7.kısım








videonun devamı...>>

Fırıncı Hayrettin video izle

0 yorum
Bir teyze ile yapılan ropörtajı hatırlayacaksınız. Kadın , ekmeğin içinden böceğinden ipliğine kadar herşeyin çıktığını söylemişti. Hatta ''Ben şaşkınımdır amma titiz de bir bayanımdır '' söylemi hepimizi güldürmüştü... Star Tv de program yapan (=güldürü programı ) Hayrettin de bu teyzemizi ti'ye alıyor..






videonun devamı...>>

Küçük Çocuk iyi Apaçi Yapıyor

0 yorum
Biliyorum çoğunuzu baydı bu apaçi dansı muhabbeti.. Ancak ne yapalım işte sitemizin ziyaretçi sayısını biraz artırmak için atıyorum bunu. 5 yaşında fırlama çocuk büyüklerden daha iyi yapıyor apaçi dansını.. :D






videonun devamı...>>

Erkan Can Vodafone opera Reklamı

0 yorum
Erkan Can Vodafone Reklami izleVodafone'un en yeni internet reklamında bu kez Erkan Can 'ı kullanıyorlar.. Arabada oğluyla giderken oğluna kızan baba ''Oğlum iki dakkaya evde oluruz , ne olacak sanki iki dakkada ?'' derken bir anda , oğlu :'Baba , ronaldo'yu aldık !'' diyor.. Böyle bir televizyon reklamı çekilmiş ve hayli de izleyeni var bu videonun..







videonun devamı...>>

Shakira Canlı Kalça Şov Yapıyor

0 yorum
Shakira kalça şov videosu izleLatin müziğinin tartışmasız en seksi şarkıcısı olan Shakira , bilindiği gibi Loca Loca şarkısıyla , youtube'da en çok izlenilen video rekorunu kırdı. Bu güzel şarkıcıyı sahnede kalça şob yaparken izlemediyseniz kesinlikle büyük birşeyler kaçırdınız demektir..İşte videosu ...





videonun devamı...>>

İşte Rihanna'nın Seksi videoları izle

0 yorum
Rihanna Seksi videolari izleModern pop müziğinin başarılı isimlerinden olan ''çikolata kız'' lakaplı Rihanna'nın hiç bu kadar seksi hallerini görmediğinize eminiz. Arabada , kumsalda , podyumda .. Kısacası her yerde ! Genç şarkıcının zor bulunan seksi videosu sizlerle.."







videonun devamı...>>

Minik Kızın Yarim Yarim yorumu

0 yorum
Türküye Eşlik eden kiz izleEdip Akbayram'ın seslendirdiği türküyü (Yarim Yarim ) , ''daha henüz 4 yaşındaki afacan minik ezbere okuyor.. Takmış kulaklığı hem dinliyor hem Yayim yayim diyor.. İşte bu kıza içilir.. Çok cicisin fıstıkk...





videonun devamı...>>

Hollanda'nın Geyik Türkleri izle

0 yorum
Hollanda'nın Geyik Türkleri izleHollanda'nın bir tv kanalının röportajına sokakta katılan Tayfun ve arkadaşı , telekom hizmetini vatandaşa nasıl ucuza sağlayacağını öğrenmiş görünüyorlar. Zira 5 dakikası yalnız 1 Euro imiş.. Ulan çakallar siziii...Sordukları zaman da ''Ben zaten vergi konseptine ayrı bir kişiyim.. Sevenleri sevdiklerine kavuşturuyoruz , bu işin de vergisi bu olsun değil mi ama :D'! Çok komik adamlar ya..





videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle