Av Mevsimi filmi full online izle seyret


Ve Av Mevsimi başladı ! Film , aralık ayında vizyona girmiş ve izleyicilerinden olumlu yorumlar almıştı. Şimdi ise filmi kaçıran ya da sinemada yakalayamayanlar için online izleyeceksiniz müjdesini veriyoruz..

Yönetmen ve senaristliğini Yavuz Turgul 'un üstlendiği yerli polisiye gerilim filmi , yalnız oyuncuları Cem Yılmaz ve Şener Şen ile değil , film kadrosuna katılan Çetin Tekindor , Melisa Sözen ve Okan Yalabık ile gerçek bir gerilim filmi olmuş.

Av Mevsimi Konusu : Ferman (filmde şener şen), cinayet masasının eski kurtlarındandır ve lakabı Avcıdır. Onun bu lakabı almasının sebebi cinayet zanlılarını kıvrak zekasıyla yakalamayı bir şekilde başarmasıdır. Onun iş arkadaşı olan Trabzon'lu İdris (Cem Yılmaz) , Avcının yolundan giden ve onu babası olarak gören diğer polistir.

Film , kopmuş bir elin ormanlık alanda bulunmasıyla başlar. Akabinde olayı araştıran cinayet masası ekibi , bunun sıradan bir cinayet olmadığına emin olur. İşin içinden acaba bir töre cinayeti mi yoksa profesyonelce işlenen bir cinayet mi olduğu ise yine Avcı ve ekibine düşecektir. Faili , izlerken merakta bırakan Av Mevsimi , çoğu portalda izleyiciden 7 puanın üzerinde almayı başardı.





1. kısım






2.kısım






3. kısım








4. kısım








5. kısım






6. kısım







7. kısım



0 yorum:

Yorum Gönder

Archive

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle