Yahşi Batı full izle


Arog ve Gora filmlerinin devamı niteliğindeki Cem Yılmaz ve ekibinin son filmi olan Yahşi Batı 2009 yılının son ayında gösterime girmişti..

Cem Yılmaz filmde bir üç kağıtçı olarak arkadaşına pahalı bir ayakkabı kakalamaya çalışacak , o da olmazsa Osmanlı Devletinden bir şehzadenin pahalı şeysini pazalayacak..

O nedenle satışı yapacağı adama bu şeylerin hikayelerini anlatması gerekiyor. Sallaya sallaya bitiremediği hikayenin anlatıldığı bir komedi filmi olan Yahşi Batıyı full izleyebilirsiniz..


Güya Cem Yılmaz ile Ozan Güven teşkilat-ı mahsusa ajanları olarak gizli bir görev için vahşi batıya gönderilmişlerdir ve onların bir valiyi bularak osmanlı sultanının hediyesini takdim etmeleri gerekmektedir. Vahşi batı klişelerinin kullanıldığı esprileri izlerken kırıldım vallaa.Bir de Demet Evgar'ın babasını küçükken kaybetmiş ve kendisini tek başına yetiştirmiş bayan rolü bence iyi idi..

Haa , yeri gelmişken belirtiyim Zafer Algöz ile Özkan Uğur da filmde sağlam rolleri kapmışlar..



Tek Parça ( alternatif 2)



Tek Parça ( alternatif 3)



0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle