Sadece Arkadaş - Just Friends izle


2005 yılı yapımı bir evlere şenlik komedi filmi olduğunu düşündüğüm Sadece arkadadaş filmini dün sınavlardan hemen sonra izlemek üzere açtım..

Filmin ilk başlarında "galiba sıkıcı bir film" olarak düşündüğüm anda konusu bir anda 10 yıl ilerisine atladı..Yani lisede aşık olduğu kankasını ayarlayamayan adam on yıl sonra yeniden aynı kızla karşılaşır. Ancak Los Angeles'in en hızlı kovboylarından olan ve attığı taşla isteği hatını ayarlayan adam gittiği New Jersey kasabasında eski kankasıyla karşılaşır.. On yıl öncesinden gelen hırsla kızı elde etmek ister.Gerçek şudur ki sanki kendisi ile birlikte sanki eski "genç halleri , şişman vüdudu ve becerisiz deneyimleri" de gelmiştir..

NE olmuştur karizma ve istediği kızı tavlayan yakışıklımıza.. Bir tane de sağlam bir rakibi vardır ve boyuna kıza "kendi isminde oluşturduğunu iddia ettiği " "Jamie" şarkısını okumaktadır..

Film hakkında Amerikan dergileri bile "Hilarious" , yani Türkçesi "Uçuk , tam komedi , şaşırtıcı" benzetmesini yapıyorlar..


Ryan Reynolds , Amy Smart , Anna Faris ile Chris Clein gibi komedi filmlerinin vazgeçilmez oyuncularının yer aldığı filmin ana fikri ise kısaca " Bir erkeğin hiç duymak istemeyeceği iki sözcük : Sadece Arkadaş" ...











0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle