Messi Show Messi en iyi Görüntüler


Lionel Messi'nin futbol maçlarında yaptığı paslardan , yüz hareketlerinden ve gollerinden bir demet haline oluşan ve kısaca Messi şov dediğimiz bu görüntüler futbol tutkunları tarafından ilgiyle izlenecek. Biri bu Arjantinli'yi durdursun..

Gol atınca spiker de "Evet gooll , Messi böyle istedi! Çalım atmıyor "adam yiyor" adeta orda !! " türünden garip ve komik yorumlarda da bulunuyor.

Ancak izleyince siz de hak vereceksiniz dünyanın belki de en yetenekli futbolcusu olan Messi ve onun futbol şovu dört dörtlük..

Messinin hayatına da kısaca değinmeden geçemeyeceğim..Daha henüz çocukken gittiği doktorlar ailesine " Bu çocukta kemik erimesi var , uzun süre yaşaması neredeyse imkansız " demişler.. ANcak onun hayat azmi ve kararlılığının onu dünya futbolunun en tepesine çıkardığını hayretle izliyoruz.. Şu an 21 yaşında olan Messi galiba 10-15 yıl daha en iyi takımlarda oynayacak gibi gözüküyor.










0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle