istanbul arabesk project senin olmaya geldim


istanbul arabesk project senin olmaya geldimYeni bir gurup olarak karşımıza çıkan ve orijinal ismi "İstanbul Arabesque Project" olan rock grubunun en önemli özelliği repertuarlarının yalnızca arabesk şarkılardan oluşması..

Bu anlamda geçen aylarda çıkarttıkları Single albümleri de "Senin olmaya Geldim" şarkısı ile adeta patlama yaptı..

Tv 8 de biraz önce dinlediğim bu şarkıyı ve grubu sizlere tanıtmak isterim. Bir arabesk dinleyicisi olarak yıllarca Orhan Gencebay'ın hayranı olmuş ve onun şarkılarını binlerce kez dinlemişimdir. Ancak bir Ebru Gündeş'in Orhan BAbadan "Dertler Benim Olsun" şarkısından sonra anladım ki artık arabesk müziği ülkemizde hem yeni bir soluk , yeni bir yorum hem de birazcık ritm duygusu istiyor.. BU şarkıları ile TÜrkiye'nin çeşitli yerlerinden her yaşta dinleyiciye hitap ettiklerini belirten Arabesk Project grubunun solisti ve gitarcısı bence iyi bir iş çıkardılar..


Sözleri Halit ÇElikoğlu'na , müziği de Selami Şahine ait olan bu arabesk şarkısını bir de İstanbul Arabesque Project'den dinlemeliyiz derim.. Hem de video klibiyle beraber..

Bu arada hatırlatalım , grup cumartesi günü Konya Selçuk üniversitesinin bahar şenliklerinde de çıkacak , canlı olarak izlemek isteyenler oraya!!





0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle