Deniz Baykal videosu izle gizli çekim


Tüm millet bir haftadır evlerine kapandı ve geçtiğimiz hafta Metacafe adlı internet sitesinden dünyaya yayılan bu garip görüntüleri izliyor.. Nedir bu garip görüntüler , Baykal , nam-ı diğer ana muhalefet lideri olan siyasetçinin gizli çekildiği iddia edilen videosu...

Aslına bakarsanız indiren indirdi ve izledi görüntüleri.. Ne var ki bir süre geçtikten sonra tayyip amca bu görüntüler ve video için "Ulaştırma bakanına söyledim , gereken şeyleri yapacaklar ..." falan filan dedi ve izleme şansımızı iyice artırdı..

Bakın herkes bu görüntüleri , yani Baykal'ın gizli kameraya çekilmiş görüntülerini er ya da geç izleyecek.. Sizlere tavsiyem şudur ki görüntüleri kesinlikle upload etmemeniz.. Çünkü adamı yakalarlarsa neler yapacaklarını tahmnin bile edemezsiniz.. Ergenekoncu olursunuz en azından..

Görüntüleri ben izledim ve sizlere birkaç bilgi aktarabilirim.. CHP 'nin adana milletvekili olan ve ismini hatırlayamadığım abim bilişim uzmanı ve görüntüleri arkadaşları ile birlikte derinlemesine analiz etmiş.. Ortaya çıkan tabloya göre görüntülerde "Avukat Nesrin Baytok" ile Deniz baykal hiçbir durumda aynı karede bulunmamış.. Bu kesin bir bilgi..


İkinci durum ise görüntülerdeki bayan profilinin iki farklı kişiye ait olduğu yönünde çeşitli söylentiler bilişim uzmanları tarafından ortaya atıldı.

Varan üççç : Birkaç dakikalı bu videoyu izlemişseniz eğer sizin de profesyonel bir uzman olmanıza bakılmaksızın çeşitli çelişkileri izleyeceğinize eminim..

Mesela görüntülerin orijinal video olmadığı söyleniyor ve yaklaşık 42 tane montaj ve kesinti tespit edildi şu dönemde..İzleyin siz de belli konularda bu görüntülerin bir komplo olduğunu kesinlikle anlayacaksınız...







1 yorum:

Adsız dedi ki...

dürusluk bumu baykal :)))

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle