musallat 2 gerilim

0 yorum
Filmin ilk kısımlarında korkuyu hissettirdi az da olsa fakat bazı arkadaşlarımın bahsettiği gibi kusurları vardı. Film bir süre sonra karşıdaki izleyicide heyecan ve var olan gizemi çözme çabasına itiyor. musallat 2 izle Bazı kısımları pek tatmin etmedi, örneğin; Elif'in Cenk ile aynı yatakta uyurken gördüğü rüya içinde rüya hissini veren kısım en kusurlu kısmıydı! Cenk'in tepkisi ve oyunculuğu filmin sadece o kısmı ile sınırlı kalmamış filmin genelinde oyunculuğu kötüydü lakin diğer oyuncular çok başarılıydı. Filmin bitiriş vuruşu kötü ama senaryo açısından güzeldi ve musallat 2 bence filmin kendine özgü müziği ve sesleri muhteşem, sıradanlığın dışına çıkılmış.
videonun devamı...>>

tatlı tarifi

0 yorum
guncel ve farklı anlatımıyla yemek tarif sitemizde bugünlerde genellikle tatlı tariflerine yer veriyoruz. Bunlardan biri de kayısı tatlısı tarifi.
Canımız cok tatlı cektiğinden midir nedir bilmiyoruz ama tatlı tarifi vermek cok eglenceli!
kayısı tatlısı oktay usta
videonun devamı...>>

2012 sineması

0 yorum
Yerli ya da yabancı vizyona giren 2012 filmleri locafilmizle.com'da izlenir.
Türkçe dublaj filmlerin bol olduğu bu sitede altyazılı filmlere de ulaşabilirsiniz. 2012 yılına ait yüksek kalitede film izleme keyfini yaşa!
videonun devamı...>>

Özel Birlik seyret

0 yorum
Özel Birlik

Van Damme, eskiden Çöl Fırtınası özel kuvvetlerinde görevli bir asker olan Phillip Sauvage’dır. Sauvage, sonradan çok zengin bir girişimci olan, emekli Dünya Ağırsiklet şampiyonu Wayne Barclay tarafından hem onu hem de ailesini, içeri tıkılmasına sebep olduğu, Özel Birlik full izle hapishaneden yeni çıkan ve ondan intikam almak için sabırsızlanan cani bir rap müzik adamından korumak için tutulur. Sauvage tek başına aileyi korunmasının hiçte kolay olmayacağını anladığında, genç dövüşçülerden ve eski askerlerden oluşan Özel Birlik’i kurar.
videonun devamı...>>

locafilmizle

0 yorum
En güzel sinema salonlarında bulunur loca! İşte o koltuklarda film izlemek bi başkadır. Locafilmizle.com yayına başladı hayırlı olsun. En güzel sinema filmlerini (yerli, yabancı, korku, komedi...) online izleyebilirsiniz.
videonun devamı...>>

film izleme siteniz

0 yorum
Uzun bir zamandır film izleme konusunda verilen büyük uğraşların sonucunu almamıza çok az kaldı dersek doğru olur heralde.
full film izle sitemizde sizlere sunmuş olduğumuz en güzel yerli ve yabancı filmleri itina ile hazırlamaktayız. Dünyanın her yerinde çekilen ve ülkemize gelmesi haftaları hatta ayları aşan bazı filmleride en türkçe kalitesinde izlemeniz için sizlere fırsatlar sunmaktayız.

hd film izle konusunda ki bu hassasiyetimizin yanı sıra filmleri gösterime koyarken gösterdiğimiz titizlikde sadece sizler içindir. Sizlerde biliyorsunuz ki ülkemizde bütün yeni çıkan sinema filmlerini izleme imkanına sahip değiliz fakat biz film izleme sitemizde en yeni filmleri izlemeniz için büyük bir çaba vermekteyiz. fetih 1453 Sizlerde her gün güncel filmler izlemek için bizlerle olun ve türkçe dublaj film izlemenin keyfine varın.
videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle