antalyaspor galatasaray canlı


MP Antalyaspor lige iyi başlayan takımlardan biri. Şu ana kadar oynanan tüm karşılaşmalarda gol atmayı başardılar ve 6 puan topladılar. Özellikle hücum hattında Diarra, Isaac, Tita, Emrah gibi oyuncularıyla etkili olabiliyorlar. Mehmet Özdilek'in takımında Musa, Emre Torun ve Pedro'nun sakatlıkları var. Pedro'nun durumu maç saatinde netleşecek.
Antalyaspor galatasaray maçı canlı izle

Galatasaray beklendiği gibi lige iyi başladı. Fakat savunmada formsuz olduklarını belirtmek gerek. Ayrıca milli ara en çok milli takımlara çok oyuncu gönderen büyük takımları etkiliyor, bu şekilde futbolcu da Galatasaray'da hayli fazla. Fatih Terim'in takımında Engin Baytar cezalı; Ujfalusi ve Sabri sakat. Ayrıca Dany ile Hakan Balta'nın durumları kritik.

MP Antalyaspor geçtiğimiz yıl Galatasaray'a kaybetmeyen tek takım. Bu durumun psikolojik tesiri muhakkak olacaktır. Ayrıca hafta arası Manchester United'la oynanacak maç dolayısıyla Galatasaray'ın aklı daha çok bu karşılaşmada olabilir. Şu ana kadar oynadığı tüm karşılaşmalarda gol bulan iki takımın maçında tahminim karşılıklı gol var.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle