Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm full izle

0 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm izle 2 Haziran tarih yayınlı Kurtlar Vadisi Pusu son Bölüm hd kalite full seyret.
Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm izle
videonun devamı...>>

Susan Miller 2011 Haziran Başak Burcu

0 yorum
Susan Miller 2011 Haziran Başak Burcu

Susan Miller 2011 Haziran Başak Burcu, Susan Miller 2011 Haziran burçları
videonun devamı...>>

Siyah Kuğu izle

0 yorum
Siyah kuğu sinema filmini seyret. Siyah kuğu full online izle, güzel sinema filmlerimizden olan siyah kuğu izle
videonun devamı...>>

Kıl Dönmesi Ameliyatı

0 yorum
Kıl Dönmesi Ameliyatı canlı İzle, Kıl Dömesi Ameliyatı video İzle, Kıl Dönmesi Ameliyatı seyret Kıl Dönmesi Ameliyatı izle
videonun devamı...>>

Hayrettin Asansör Diskosu

0 yorum
Hayrettin'in şakalarına bir yenisi daha eklendi. Asansörü çağıranları bir sürpriz beklemekte. Onlar sessiz ve sabırla asansörü beklerken oradan birden dans eden insanlar çıkıyor. Başlarını ise tabiiki Hayrettin çekiyor bu çılgınların...





videonun devamı...>>

19 Mayıs Belgeseli izle

0 yorum
19 Mayıs BelgeseliUlu Önder Atatürk'ümüzün Samsun'a çıkarak düşmanlara karşı başlattığı savaşın belgeselini izlerken tarih yeniden canlanacak ve Atalarımızın böylesi önemli bir tarihi mücadeleyi nasıl verdiğini daha iyi anlayacağız. İyi ki varsın Ata'm ! Sen yüce Türk ulusunun vazgeçilmez ve yegane önderi olmaya ilelebet devam edeceksin ...





videonun devamı...>>

Sevişme Hareketleri video

2 yorum
Sevişme Hareketleri videoSevişme hareketlerinin videolu olanlarından bir tanesini sizlerle paylaşacağım. Bu hareketlerde sevgilinizi ne şekilde coşturacağınızı ve onun benliğine inebileceğinizi göreceksiniz. Sevişme hareketleri aslında en genel anlamda sevişmenin bir sanat olduğu mantığından yola çıkılarak hazırlanmış bir dizi hareketlerden ibaret. İşte yeni bakış açısıyla sevişme sırasında ne tür hareketler yapabileceğimiz hakkında bir fikir sahibi olacağız bu video ile..





videonun devamı...>>

Zeynep Beşerler Sevişme sahnesi

0 yorum
Hangi film olduğunu bilmiyorum ancak yeni bir türk filminden alınıyor görüntüler. Eski yeşilçam filmlerimizle dalga geçen bu sahnelerin içerisinde Zeynep Beşerler'in sevişme sahnesi de var. İşte adını şimdilik bilmediğim o filmdeki sevişme sahnesi. Hatta buna o filmin fragmanı desek daha mantıklı olacak gibi..





videonun devamı...>>

Hapşırma Hayrettin izle

0 yorum
Hapşırma Hayrettin izleHayrettin'in yakaladığı en komik görüntülerden birisi olan bu video 14 saniyelik ve bir hapşırma görüntüsünden ibaret. Ancak o kadar komik ve bir o kadar da iğrenç bir video. Adam hapşırınca burnundan yarım metrelik bir sümük tabakası çıkıyor. işte size dünyanın en enteresan ve komik hapşırma sahnesi !






videonun devamı...>>

Cem Yılmaz Çılgın Proje izle

0 yorum
Cem yılmaz , Hıncal Uluç , Sunay Akın ve Nebil Özgentürk'ün sunduğu Yaşamdan Dakikalar programında yaptığı esprilerle yine hepimizi yardı gülmekten. İlk olarak kendisine verilen minyatür oskar ödülünü alan ve ''Şimdi bunu en kıymetli yerimde saklayacağım!'' desem yanlış anlanır diyerek programın esprisini yaptı. Hızını alamayan Cem Yılmaz'ın Tayyip Erdoğan'ın ''çılgın projesi'' ile ilgili yaptığı espri ise cidden beğenildi.Büyük Kentte yaşamakla ilgili yaptığı benzetmede ''Bu çılgın projeye benziyor işte '' dedi..






videonun devamı...>>

Justin Bieber Selena Gomez öpüştü

1 yorum
Justin Bieber Selena Gomez öpüştüÜnlü yıldız Justin Bieber , bilindiği gibi youtube portalında en çok izlen şarkıcı. Kendi sevgilisi olan Selena Gomez ile de aşk yaşadıkları uzun bir süredir biliniyordu. Hızlı çapkın Justin'in Selena Gomez'i öptüğü an bakın kameralara nasıl yansıyor..






videonun devamı...>>

Kuyruklu Yıldız Güneşe Çarptığı an

0 yorum
Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın gözlemcileri yine ilginç bir olayı kaydettiler.Bir kuyruklu yıldızın güneşi sıyırdığı ya da çarptığı anı saniye saniye görüntüleyen Nasa , dünyamız açısından da büyük bir önem taşıyan bu olayla ilgili ise net bir açıklama yapmaktan kaçındı.






videonun devamı...>>

Sevişme Sahneleri 2008

0 yorum
Sevişme Sahneleri 2008İşte size bir başka google yeniliği ! Sevişme sahnelerinde arama motorumuz geri geri güncellemeye başladığı için artık webmaster arkadaşlar da sevişme sahnelerinde iyice şebekleşmeye başladı. Özellikle filmlerde öne çıkan sevişme sahneleri ile 2008 yılına bir göz gezdirmekte fayda var. Düzeyli ve belaltından vurmayan bir sevişme sahnesi ile izleyicilerimizi daha buluşturmanın verdiği rahatlıkla diyorum ki : Sevişme sahneleri 2008 'i nerede izleyeceğiz ? Cevap tabii ki ammakomik.blogspot.com da !






videonun devamı...>>

BBG Evinde Sıcak Anlar

0 yorum
BBG Evinde Sıcak AnlarBilindiği gibi BBg yada Big Brother , özellikle azgın kızlarının eylemleriyle birlikte izlenme oranını yükseltmeye çalışıyordu. İşte yine BBG evinden sıcak sahneleri getireceğiz ekranlara. Ancak bu kızların ruh halini anlamak için ise kafa yormanıza hiç lüzum yok. Yalnızca eğlenmelik izlenebilecek o sıcak anlardan kareler....





videonun devamı...>>

Yüksek Sadakat Elendi !

0 yorum
Yarı finale büyük umutlarla giden ve Düsseldorfta yapılan eurovision 2011 'de Yüksek Sadakat ne yazıkki elendi. Şarkı , zaten yarı finale gitmeden önce de vasat değerlendiriliyordu. Ancak ''Live it up'' şarkısının elenmesi ile Yüksek Sadakat ve üyelerinin karizması yerle bir oldu diyebiliriz.






videonun devamı...>>

yüksek Sadakat Eurovision şarkısı

0 yorum
Bugün Türkiye'yi temsil edecek şarkı Eurovision yarı finalde okunacak. Şarkıyı Yüksek Sadakat söylüyor ve ismi Live it Up !

Saat 22.00 Da TrT den naklen yayınlanacak yarı final heyecanı ise Almanya'nın Düsseldorf kendinde düzenleniyor. İşte Live it Up şarkısı ve Yüksek Sadakat'ın performansı...





videonun devamı...>>

Hadise Mesajımı Almıştır o izle

0 yorum
Hadise Mesajımı Almıştır o izleŞarkı bence vasat ! Mesajımı almıştır o şarkısını Hadise'ye çok fazla yakıştıramadım desem sallamış olmam galiba. Ama yine de hayranlarının Hadise'nin son klibini izleyeceklerinden eminim. Zaten bu aralar Kral Tv'de de çıkacaktır bu video klip.. Klip , diğer video kliplerinden derlenerek hazırlanmış ve şarkının orijinal video klibini bir süre daha bekleyeceğiz izlemek için.





videonun devamı...>>

Survivor Didem Dansı video izle

0 yorum
Survivor Didem'in web kamerasında yaptığı dansı daha önce görmediyseniz izleyince şaşırabilirsiniz. Bir liseli genç edasıyla ve bikiniyle kamera karşısında yaptığı webcam show ile Didem daha o zamandan kendisini belli etmiş!

Didem'in kendi evinde çektiği bu görüntüler ise milyonlarca izleyiciye google vasıtasıyla zaten ulaşmıştı. Gelin isterseniz hep beraber bu çılgın dansı seyredelim ...





videonun devamı...>>

Özge Ulusoy'un Cesur Survivor frikikleri

0 yorum
Özge Ulusoy'un Cesur Survivor frikikleriÖzge de Survivor'da Ebru'nun yolunda giden mankenlerden. Survivor ünlüler'in sevilen top modeli Özge Ulusoy verdiği frikikler ile adından sıkça söz ettirir oldu bu günlerde. Bacak şov yapan Özge Ulusoy , Survivor'un yarışma bölümlerinde de yer yer göğüslerden frikik verdi. İşte Özge Ulusoy'u zor durumda bırakacak seksi frikiklerinden bir video...






videonun devamı...>>

Survivor Ebru Destan Frikikleri

0 yorum
Survivor Ebru Destan FrikikleriSurvivor'un seksi yıldızlarından Ebru Destan , hemen her bölümde verdiği derin göğüs dekoltesi frikikleri ile yine gündemde. Özellikle son çamurlu sahnelerde cesur frikikler veren Ebru Destan'ı Survivor'dan önce hiç böyle izlemeye alışkın değildik. Kim bilir belki de Survivor , ünlülerin frikikleri ile izlenme oranlarını artırmaya çalışıyordur. Gençlerin kanını hızlandıran Ebru Destan'ın survivor frikikleri nefes kesecek..
videonun devamı...>>

İnternetten Bakireliğini Satan Kız !

0 yorum
İnternetten Bakireliğini Satan Kız !Belçikalı bir üniversite öğrencisi kız , eğitim masraflarını karşılayamadığını düşündüğü için para kazanmak için yollar aradı. Kendisi de zaten bakire idi ya ! İşte tam burdan para kazanabileceğini düşünmüş olmalı ki bir internek portalına bekaretini sattığına ilişkin ilan verdi.

Tam 50.000 euro 'ya sattığı bekareti ile getirdiği gelirin bir kısmını da hayır kurumuna bağışlayan genç kız , bu alanda kimler için öncü olur bilinmez ama yaptığı eylem gerçekten özgün bir eylem !





videonun devamı...>>

Paskal ile Nihat Kavgası izle

0 yorum
Paskal ile Nihat Kavgası izleSurvivor da namı diğer Hayatta kalma mücadelesinde iki ünlü birbirlerine girdi. Nihat doğan ile Paskal Nouma yumruklaştı. İzleyeceğimiz videoda çamurlu çamurlu yerden kalkan Paskal Nouma'nın Nihat Doğan'a koşuşunu göreceğiz. Günün flaş haberi olarak video sitelerine düşen Nihat Doğan Paskal Nouma kavgası ve yumruklaşmasını burada izleyin !






videonun devamı...>>

Seksi Rahibe Şakası

0 yorum
Seksi Rahibe ŞakasıRahibe sokakta çalışırken gelen erkeklerin eline bir hortum veriyor. O hortumla karşıdaki rahibe tablosunu yıkamalarını rica ettikleri erkekleri ise bir sürpriz beklemekte. Erkekler bir yandan çalışan rahibeye hayretle bakarlarken ; bir yandan da yıkadıkları seksi rahibe tablosuyla şok olacak ! İşte seksi rahibe ve çılgın şakası.






videonun devamı...>>

Esra Erol Siyah Çorap frikik

0 yorum
Esra Erol Siyah Çorap frikiğiEsra Erol da bir zamanlar cesurmuş dedirten o siyah seksi çoraplı frikiği göz doldurdu. Cidden mini eteğin altındaki siyah çorabı ile modacılardan da iyi puanlar alan ve desti izdivaç izleyen erkeklerin o programla ilgilenme sebebi olan seksi sunucuyu hiç böyle görmediniz.










videonun devamı...>>

Şansli Masa 2.Bölüm Gool !

0 yorum
Şansli Masa 2.Bölüm Gool !Şanslı masanın üçüncü talihli çifti ve 3.bölümü ekranlarınızda. İlk olarak gelen çiftlerden erkek içeri alınıp ona kulaklık takılıyor. Erkekten ilk olarak bir bahane bulup kıza montunu çıkarttırması isteniyor.Kız başta istemiyor. Erkek diretiyor.Daha sonra kıza ''6 kere 6'' sorusu sorduruluyor.Bu aşamada adam 250 tl kazandı.

Daha sonra da bilek güreşi yapmasını istiyorlar Timuçin'den. Ve Timuçin'in parayı kazanması için bir şekilde bilek güreşini yenmesi lazım :D Kazanınca da deli gibi bağırıyo Timuçin ! Diğer ayakta da cebinden çıkardığı kağıdı uçak yapacak şakazedemiz Timuçin. 2.Bölümün en güzel tepkileri de Timuçinin kız arkadaşının yaptıkları idi.

Üçüncü ayakta da ''şaraplı ördek var mı ?''diyor Timuçin :D ARdından da gözünün ovuştururken ''goooooool'' diye bağıracak..İşte şanslı masanın üçüncü şakazedeleri.. İzleyelim.





videonun devamı...>>

Timsah Polis Aracına Karşı

0 yorum
Timsah Polis Aracına KarşıFlorida'da polis aracı gezinirken timsahı farkediyor ve çevredeki insanlara saldırmaması için müdahale etmek istiyor. Ancak timsah onlardan cesur. Arabaya saldırıyor. Daha doğrusu dişlerini aracın ön tamponuna geçiriyor. İşte o komik video.





videonun devamı...>>

Gerçek Süper Samuray Bulundu !

0 yorum
Gerçek Süper Samuray Bulundu !Evet şaka yaptığımızı düşünecek ve güleceksiniz belki ! Ama önce bu samurayı bir izleyin. İki tane uzman , çekim için o samurayın yanına gittiler. Ve bir sahne var ki videoda akıllara durgunluk verecek.

Samuray , kılıcıyla bir mermiyi vuruyor ! Karşıdan ateş edildiği anda kılıcını çıkarıp havaya sallayan samuray bence gerçek bir super hero ! (yani süper kahraman!)





videonun devamı...>>

BBG Masajlı Duş izle

0 yorum
BBG Masajlı Duş izleBu BBG liler ya da Big Brother'ciler iyice azıttılar. Aslında yayınlandığı ülkede izlenme rekoru BBG'de. Türkiye'de de videosu en çok izlenen BBG gibi görünüyor.

Kız ile erkek birlikte banyoya giriyorlar. Kameralar dört bir yanda. Ve kız , erkekten duş sırasında kendisine masaj yapmasını vücut diliyle istiyor. Erkek de hem kendini sabunluyor ; diğer yandan da kızın vücuduna bir güzel masaj yapıyor. BBG 'nin banyoda masaj videosunun çok izleneceğinden eminim !






videonun devamı...>>

Şanslı Masa Sünnet Düğünü Var

0 yorum
Şansli Masa Sünnet Düğünü VarŞanslı masanın yani daha da doğrusu 100. şanslı masanın ikinci şakasına Murat damgasını vurdu. Sevgilisiyle geldikleri kafede eğer sağda gösterilen masada otururlarsa yüzüncü müşteri olarak hesap ödemeyeceklerini öğrenen çift önce şaşırdılar.

Ardından Murat'ı içeriye form doldurması için çağırdıklarında Murat şok olur. Şakanın en güzel taraflarından birisi ise Murat'ın ilk önce ''Buralara yaz günü kar yağıyor canım!''söylediği kısım. Onun ardından para miktarı arttıkça Murat iyiyce gaza gelecek ve ''Ben biraz heyecanlıyım tatlım kusura bakma ; haftaya yeğenimin sünneti var da ! Ben de ona kirvelik yapacağım !'' diyecek. En sonunda da büyük ödülü almak için Murat sünnet kostümü giyecek. İşte o şaka !
videonun devamı...>>

Bayan Motorcudan Otoban Şov

0 yorum
Bayan Motorcudan Otoban Şovİspanya'da bir otobanda ilerleyen arkadaşlar , arabalarının yan tarafından geçen kadın motorcuyu kameraya kısa bir süreliğine de olsa kaydettiler. Bayan da bunu fark etmiş olsa gerek ki hemen motordan ayağa kalktı. Özellikle bayanların göğsünü kabartacak o şov sizlerle..





videonun devamı...>>

Real Barça golleri izle

0 yorum
Dün oynanan ve dünyanın en iddialı futbol derbilerinden birisi olan İspanyol kapışması El Clasico Real Madrid-Barcelona maçında taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Maçta en önemli iki golü de izleyemeyenler için paylaşıyorum. Real Madrid - Barcelona maçının iki golü ekranlarınızda...






videonun devamı...>>

Kabızlığa Ne iyi Gelir

0 yorum
http://www.varsayilan.com/wp-content/uploads/2011/04/kab%C4%B1zl%C4%B1k.jpgBağlantıEvet hemen her insanın gündelik hayatta karşılaştığı sorunlardan olan kabızlık için uzmanından aldığımız önerileri sizlerle paylaşacağız?

Kabızlık nedir ?

Öncelikle kabızlığın ne olduğunu ve neden başımıza geldiğini anlamamız , sorunu çözmek için bilmemiz gereken ilk adım.

Kabızlık , sert dışkı nedeniyle birkaç gün (bu bir haftaya kadar da çıkabilen bir süredir) dışkılayamama veya dışkılamada zorlanmadır.

Kabızlık , öncelikle düzensiz beslenme , öğün atlama gibi sebeplerden meydana gelir. Bunu kesinlikle bilmeliyiz.

Düzensiz beslenmeye bir de yeterince meyve sebze tüketmeme , lifli besinlerden uzak kalma ve suyu az tüketme eklenince kabızlık kaçınılmaz bir sorun haline gelir. Kabızlığın tanımını ve sebeplerini kabaca sizlere aktardıktan sonra gelelim konumuza !

Kabızlığa neler iyi gelir ?

1. Öncelikle kalın bağırsağımızın bazı maddelere duyarlı olduğunu bilelim. O nedenle burdan yola çıkılarak hazırlanan bazı ilaçlar , kalın bağırsağımızın uyarılmasını sağlayarak kabızlığı önlemede kullanılabiliyor. Antiparantez şunu da belirtmek zorundayız ki bu ilaçların fazla tüketilmeleri veya uzun süreli kabızlık tedavisinde kullanılmaları son derece zararlı !

Nedenine gelince : Bu kabızlık önleyici ilaçların bilinen en önemli yan etkilerinden birisi kalın bağırsağı tembelleştirmesi ! Buraya dikkat ettikten sonra ikinci maddeyle devam ediyoruz.

2. Kuru kayısıyı ve kuru mürdüm eriği geceden suyun içine bırakılıp sabahleyin aç mide ile bu su içilirse kabızlık sorunu ortadan kalkabilir.

3. Keten tohumu dövüldükten sonra az yağlı yoğurdun içine atılır. Bu karışımı sabahları yine aç karınla tüketmek faydalıdır.

4. Zeytinyağlı ve pirinci olmayan pırasanın haftada en az dört kez tüketilmesi kabızlığın giderilmesinde faydalıdır.

5. 3 poşet yeşil çay , 3 adet kuru kayısı ,on gram kiraz sapı (takriben bir avuç içi kadar) , 1 adet limon ve yine bir avuç içi kadar maydonoz 5 su bardağı suyun içinde kaynatılır ve soğuması beklenir. Bu suyu gün içerisinde sabahtan akşama kadar periyodik olarak 4-5 kez içmek de kabızlık için iyi gelen sıvı formülleri arasında ..

Tüm bu bilgiler uzmanları tarafından ortaya atılan ve kabızlığa ne iyi gelir sorusunu yanıtlamada kullanılan yöntemlerden olup hiçbir şekilde sizlere ilaç tedavisi yorumu yapılmamıştır. Dolayısıyla doğabilecek olumsuz durumlardan bizim sorunlu olmayacağımız hatırlatmasını da yaptıktan sonra sağlıklı günler dileriz ...




videonun devamı...>>

Amatör Yetenekten Mucize Şarkısı

0 yorum
Demet Akalın'ın Mucize şarkısını süper sesli bir kız yorumluyor. İsmi sanırım Buse olan bu kız , klasik gitarla söylediği Mucize şarkısıyla video sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.
Açıkçası bu şarkıyı Demet Akalın'dan on kat daha güzel yorumlamış. Ne de olsa doğal yetenek işte !






videonun devamı...>>

Gece - Ben Öldüm Disko Kralında

0 yorum
Gece - Ben Öldüm Disko KralindaGece Grubu , disko kralında Öldüm şarkısının canlı performansı ile acaip göz doldurdular. Sound'u ile dinleyicilerini mest eden yeni popüler rock şarkısı olan ''Öldüm'' Gecenin gitarıyla daha bir başka geliyor. İşte ''Gece'' meraklıları için Öldüm şarkısının canlı performansı !





videonun devamı...>>

Anne Karnında Hareket Eden Bebek

0 yorum
Anne Karninda Hareket Eden BebekGörüntüler henüz doğmamış bir bebeğe ait. Özellikle gebe kadınların merak ettiği videolardan birisi olan videomuzda , anne karnında bir bebeğin davranışlarını ve tepkilerini göreceğiz. Gebe bayanların kesinlikle kaçırmamaları gereken ve sağlık açısından da önem arz eden videomuzu aman dikkatli izleyelim.







videonun devamı...>>

Nihat Doğan Asena Kavgası Survivor

0 yorum
Nihat Doğan Asena Kavgasi SurvivorNihat Doğan , Survivor'da kendi takımı için ''yarışmalar gittiğimizde çakı gibi olan takım sonra dağılıyor , Nihat niye ağlıyosun Nihat niye gülüyorsun ? Oyuncağınız mıyım ben sizin ya ! Ben yarışmayı kaybetmeyi göze alırım ; karakterimi değiştirmeyi göze almam !'' şeklinde serzenişte bulunmuştu takımına.. En son olarak da Asena'ya çattı.

Keskin tavırlarıyla dikkat çeken Nihat , Survivor'da takım ruhunu kaybettiklerini düşündü. Asena da ''Beyfendinin birisi şey dedi : Sen yarışırsan ben yarışmayacağım ! '' dedi. Ardından da ''Sen benim patronum değilsin , kaybedince niye böyle yapıyorsun Nihat ! Burda ben yokum biz varız !'' diye Nihat Doğan'a verdi veriştirdi. İşte o video..






videonun devamı...>>

Tefonun Ölüm Anı izle

0 yorum
Tefonun Ölüm Ani videosuEzel Dizisinin sevilmeyen karakteri olan Tefo , dizi hayranları arasında hem entrikaları ile konuşuluyordu. Dizinin öyle bir yerine gelindi ki artık Tefo'nun düşmanları arttı. Onun ortadan kaldırılmasını düşünen Ezel de en yakın arkadaşı ve aynı zamanda en ezeli düşmanı olan Tefo'yu öldürttü mü ?

Dizinin en heyecanlı bölümü Tefo'nun ölüm anını kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler bizim blogda toplanıyor !

Tefo ölüm anı ilk bizde izle !









videonun devamı...>>

Usame Bin Laden Öldü videosu

0 yorum
Usame Bin Laden Öldü videosuİşte Amerika'nın yaptığı en çarpıcı açıklama. Afganistanlı terörist lideri yıllardır arayan ve izine ulaşan Amerika , bugün resmi kaynakları ile yaptığı açıklamada Usame Bin Laden'i öldürdüklerini duyurdu.

Gündeme bomba gibi düşen ve herkesin merak ettiği o görüntülerin videosunu bulduk. Usame'nin öldüğünü ispatlamak için basına dağıttıkları videoyla iddialarını daha somut yapmaya çalışan ABD ise bu konuda neredeyse kendinden emin. Yani Usame'nin öldüğü konusunda.Hatta ve hatta Laden'in cesedinin de ellerine olduğunu duyurdular. İşte o çok merak edilen soru : ''Acaba Usame Bin Laden öldü mü ?''







videonun devamı...>>

Trabzonspor Gaziantepspor izle

0 yorum
Trabzonspor Gaziantepspor izleİşte ligde 31.haftanın en çekişmeli mücadelesi .Trabzon , 31.haftada Avni Aker'de Gaziantepspor'u konuk edecek. Mücadele bugün 19.00 da lig tv ile birlikte bizimle canlı izlenecek.

Sonuç Ne olur ?

Bir tarafta şampiyonluğa 5 hafta kala liderliği yakalama çabasında olan ve liderle aralarında puan farkı bulunmayan Trabzonspor , mutlak galibiyet parolasında.

Ligin bu sezon en flaş takımlarından olan ve 30 maçta topladığı 52 puanla Uefa kupasına gitmek isteyen Gaziantepspor..

Maçın sonucunu önceden kestirmek neredeyse imkansız. Ancak lider Fenerbahçe ile aralarında 4 averaj farkı bulunan Trabzonspor maçta bol gol atacağa benziyor. Bu açıdan maçı izlemeden önce söylenecek bir şey (bu bizim görüşümüz) Trabzonspor'un rn az 2 gol atacağı. Dilerseniz maç saatini bekleyelim ve sonucu hep birlikte izleyelim.
videonun devamı...>>

Fenerbahçe İBB Canlı izle

0 yorum
Fenerbahçe İBB Canlı izleSüper Lig'in 31.haftasına geldik. 31.Haftanın en önemli iki maçından birisi olan maçta Fenerbahçe kendi sahasında İstanbul B.B'ni ağırlıyor. Karşılaşma öncesi süper ligin puan durumuna baktığımızda zirvede 30 maçta topladığı 70 puanla Fenerbahçe ve Trabzonspor yer alıyor.

Fenerbahçe bu maçı alarak zirvede kalmayı sürdürmek isterken İstanbul Büyükşehir Belediyesi de en az bir puanla Kadıköy Şükrü Saraçoğlu'ndan ayrılmak istiyor.

Maç 1 Mayıs , yani bugün saat 19.00 da naklen burada canlı izlenecek. Siz de FB-İbb maçını canlı izlemek istiyorsanız saatler 19.00'ı gösterdiğinde kanalımızda kalın..
videonun devamı...>>

Archive

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle