Yetenek Sizsiniz Kol Kesen Adam

0 yorum
Bu da başka bir yetenek ! Kol kesme numarasıyla yüzlerce insanı hayrete düşüren adam , ne yaptıysa jürinin gözüne bir türlü giremedi..





videonun devamı...>>

Saba Tümer Sevişme Videoları

0 yorum
Saba Tümer Sevişme Sahnesi doğru muİşte merakla beklenen magazin sorusu ? Saba ne ara sevişti ? Seviştiyse bizim neden haberimiz olmadı.O sahneyi nasıl izleyebiliriz ? Sorular bu şekilde artıyor. Ancak arama sonuçlarına bakacak olursak , onun gerçekten sevişme sahnesinin olmasını isteyen insan sayısı hiç de az değil.. Fakat bilinmelidir ki SAba bir oyuncu değil! Dolayısıyla bir filmde de yer almadı. PEki ama SAba Tümer'in seviştiği videoyu nasıl bulacağız ?! Orda ustalık size kalmış. Bulursanız haber verin !




Saba Tümer'den ödüllük frikik videosu altta izleyin...









Burada da Tümer , cinsellikle ilgili oral seksle ilgili bir din alimine sorular yöneltiyor..




videonun devamı...>>

Soyunan Kadın Erkekleri Şok Ediyor

0 yorum
soyunan kadin videosuBu bir kamera şakası . Ancak kadın , alışveriş merkezinin ortasında kendisine erkek kurban seçiyor.. ARdından aldığı yeni elbiseleri erkeklerin önünde giymek için önce bir soyunuyor. İşte o göz zevkine hitap eden şaka video.






videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle