Seksi Güzelden Ayakkabı Şakası

0 yorum
Ayakkabi Düşüren Kiz ŞakasiEn erotik şakalardan birisini bulmuşlar. mynet videoda en çok izlenen günün videosunda , kız , camın dibinde ayakkabılarını aşağı atıyor. Tabii bacak aralarını dikizleyen manyaklar da ayakkabıyı bir türlü giydiremiyor.





videonun devamı...>>

Canlı Yayında Tanga indiriyor !

0 yorum
Tangali Kizin Tangasini indiriyorBu da uçuklukta son nokta .. Adam , önünde dans eden güzelin tangalı haline dayanamıyor ve tangayı bir aşağı çekiyor bi çıkarıyor. İşte o beklenmedik dansın videolu görüntüsü !





videonun devamı...>>

Eva Mendez'e Göğüsten Taciz

0 yorum
Eva Mendez'e Göğüsten Taciz Latin güzeli , oskar sahiplerine ödüllerini vermek üzereyken Paul Rudd , ödülü almadan Mendez'in göğüslerinin tadına bir baktı. Hem de ne baktı. Asıl ödül belki de Mendez'di. İşte o tahrik edici taciz görüntüleri ve Eva Mendez'in tepkisi..






videonun devamı...>>

Polis Kadın Eylemciye Yumruk Atıyor

0 yorum
Polisten Kadina Art Arda Yumruk videosuBaşkentimizin göbeğinde dün yaşanan bu tatsız görüntülerde basit bir eylem yapan insanların arasına polis dalıyor ve kendisine zavallı genç bir kadını hedef seçiyor. Art arda kadına yumruk atan bu polisin bırakın açığa alınmasını hapse girmesini bile istemek insanın elinde olmayan bir dürtü !








videonun devamı...>>

Nuri 2. Bölüm 27 şubat bölümü izle

0 yorum
Nuri 2. Bölüm 27 şubat bölümü izleİkinci bölümü bugün kanal d de gösterilecek dizide bildiğimiz gibi Leyla ile Nuri'nin ani boşanmaları ve Nuri'nin Reyna ile yaptığı evlilik ilk bölümde idi. Ancak şimdi leyla İstanbul'dan Alaçatı'ya kızlarının sözü için gelmiş ve Nuri ile tatsız anlar yaşamıştı.


Nuri 2. Bölüm izle


Dizinin bütün bölümlerini nuri dizisi izle
adlı yeni adresimizden veya buradan takip edebilirsiniz.. Nuri ile Reyna'nın görüntülerine ve diziyle ilgili tüm bilgilere buradan ulaşın..
videonun devamı...>>

Puma Dogo Karşı Karşıya Geliyor

0 yorum
Puma Dogo Karşı Karşıya GeliyorBu dövüşü izlemek yürek ister. Bir tarafta dünyanın en vahşi ve güçlü köpeği kabul edilen Dogo cinsi argentino köpeği , diğer tarafta da ''dağ aslanı'' olarak bilinen kedigiller familyasının en yırtıcı hayvanı Puma. İşte ikiliyi karşı karşıya getiren dövüş ve videosu !







videonun devamı...>>

Gisele Evde Temizlik Yapıyor !

0 yorum
Gisele evde bayram temizliğinde ! Tam bayramlık frikik veren güzelin o sıcak videosu ve temizlik görüntüleri burada..







videonun devamı...>>

Sarhoş Kızlar Kendilerini Kaybetti

0 yorum
Yabancı bu kızlar biraz alkol aldıktan sonra kendilerinden geçip , ayakkabısız bir halde yerlerde sürükleniyor. Alkolüm dozunu fazla kaçıran bu çılgın kızların videosu sizlerle..







videonun devamı...>>

Baba Webcam Şova Müsaade Etmedi

0 yorum
Kizini Çiplak Basan Baba videosuYabancı bir baba , kızını internette çet yaparken görüyor ve durumdan şüpheleniyor. Bir bakıyor ki kız çıplak bir şekilde kamera karşısında.. Buna kızan baba karşı taraftakine basıyor küfürü !







videonun devamı...>>

Salsacıdan Çıldırtan Göğüs Frikiği !

0 yorum
Reyting Uçurtan Frikik videosuSalsa dansçısı sarışın kız , dansta sürekli zıplamalardan sonra göğsünün açıldığını fark etmiyor. Bu , programı sunan kişinin de işine geliyor. Ne de olsa frikik ile izlenme rekoru kıracaklar. İşte dansçı kızın göğüs frikiği..







videonun devamı...>>

Gökyüzündeki Memeliye Hostes Dedi !

0 yorum
Gökyüzündeki Memeli Hostes videosuİşte bu gaf gülmekten alır adamı !! Bir televizyon kanalında kelime oyunu yarışmasında kadına yöneltilen ''MEmeliler takımının gökyüzündeki temsilcisi !'' sorusuna kadın çat diye cevap verir.. ''Hostes !''.. Programın sunucusu da hemen gafı telafi etmek için ''yılların esprisi '' benzetmesini yaptı. Hala gülüyorum vidyoyu izlerken yaaa...






videonun devamı...>>

Ööyle Öküz Gibi Bakıyor Camış

0 yorum
Ööyle Öküz Gibi Bakıyor CamışTv muhabiri ''Diyelim ki O gün güzel bir olay yaşadınız , bunu eşinizle çok konuşmak istiyorsunuz . Ne yaparsınız ? '' deyince teyze dayanamıyor.. ''Anlamaz öküz , ne anlar ! Ööyle öküz gibi bakıyor , Camış !'' diyor.. işte o komik röportajın videosu.





videonun devamı...>>

Hürrem'in Gördüğü Gizemli Rüya

0 yorum
Hürrem'in Gördüğü Rüya videosuMuhteşem Yüzyıl'daki Hürrem , rüyasında annesini görüyor. PEki ama şu aralar tvlerde en çok izlenen bu dizideki Hürrem'in rüyasının Süleymanla ilgisi ne ?Rüyada Annesi , neden Hürrem'e ''Senin elin kanlı , kötülük bulaşıcıdır ! Bir kere bulaştıysan kurtulamazsın !''diyor. İşte o video...





videonun devamı...>>

Bu Balık Avını Hayretle izleyeceksiniz

0 yorum
Afrikalilarin İlginç Balik AviAfrikalı kabileler , bir su birikintisinden balık avlıyorlar. Aslında çalan düdükle birlikte aynı anda sığ su birikintisine akın eden bu garip insanların hepsinin belirli bir miktarda balık alma haklarının olduğunu görüyoruz bu BBC videosunda..








videonun devamı...>>

Küçük Kız Mağdurum da Mağdurum vidyosu

0 yorum
Küçük Kiz Mağdurum DiyorYahşi Cazibe dizisinin sarışın kadınından etkilenen kızımız onun repliklerini tekrarlıyor ! ''Mağdurum da mağğdurum!'' şeklinde videosu tık rekorları kırıyor...







videonun devamı...>>

Kuşuma Bakar Mısın İzdivaç

0 yorum
Kuşuma Bakar Mısın İzdivaçAdamın izdivaçta kadına söylediği o ultra komik laflar aynen şöyle : ''İşim var hastayım , veya herhangi bir sebepten kuşumla ilgilenemiyorum ! Kuşuma bakar mısın ?''Ancak bahtsız adam hiç de yanlış anlaşılan manada söylemek istemiyor.. İzleyiciler bayağı bir güldükten sonra kadın cevabı veriyor.. İzleyin !








videonun devamı...>>

Çatlak Anne Kızını Çıplak Çekti

0 yorum
Çatlak Anne Kızını Çıplak ÇektiBir tv programı için Joan adındaki kadın , kızı Melissa'yı duş alırken fotoğraflıyor. Bir ingiliz tv programından derlenen görüntülerde kız , annesine ''What's wrong with you ? , Get out !'' gibisinden laflar savuruyor. Yani ''Senin sorunun ne anne , çık dışarı gibisinden '' Ancak kadın kızının çıplak fotoğraflarını çekmekte başarılı.. Bir de şöyle bir savunması var kadının.. ''Ben , onu küçükken çıplak çektiğimde hiç kızmazdı.. Şimdi ise şikayet edip duruyor !'' Be kadın , kızın gelmiş 30 yaşına , herhalde öyle fotolarının çekilmesinden rahatsız olur.










videonun devamı...>>

Yoğurt Savaşı Yapan Bitirim İkili videosu

0 yorum
yoğurt savaşıBu çocuklara dikkat ! çünkü en hınzır çocukların yapabileceği türden birbirlerine şaka yapıyorlar. Koca bir kap yoğurdu birbirlerinin üzerlerine döken ve deliler gibi gülen çocukları babaları görünce o da dayanamadı patladı gülmekten.





videonun devamı...>>

Yetenek Sizsiniz Aref Kutu şovu

0 yorum
Aref'in denediği kutu şovu , ünlü ilizyonistler tarafından yapılmış ve milyonları hayrete düşürmüştü. İsterseniz bu ingilizce videoyu izleyerek Aref'in sırrını anlayabilirsiniz .Ancak sakın evde denemeyin :)







videonun devamı...>>

Yetenek Sizsiniz Aref videosu izle

0 yorum
Yetenek sizsiniz Türkiye nin yarı finaline kalan Azeri AREF GHAFOURi , yaptığı inanılmaz illüzyon şovuyla şimdiden Tüm Türkiye'de izlenme rekorları kırdı. 11 yaşında sihirbazlığa başlayan ve son 4 yılda profesyonel şovlar düzenlediğini söyleyen Aref , havada oturma gösterisiyle adeta dilimizi ısırttı ! Daha sorular sorulmadan cevaplarını bir şekilde hazırlayan Arif'in videosu izle.








videonun devamı...>>

İşte Alkolik Kedi videosu

0 yorum
Bu kedi , sahibinin kadehten uzattığı şarabı , patileriyle alarak ağzına götürüyor.Bildiğin alkolik olmuş canım bu kedi ! Bu kadarına yuh dedirten işte o videoyu canlı izleyin.












videonun devamı...>>

Bu da Günün Salağı

0 yorum
Bir adam , yürüyen merdivenlerin tutulan kısmına koluyla asılarak güya komiklik yapıyor.İşte günün salağı videosu..









videonun devamı...>>

Plajda Yosunlu Adam Şakası

0 yorum
Adamın birisi plajda , hemen suyun kenarında üzeri yosun kaplı bir şekilde uzanıyor. Onu gören dört meraklı çocuğun tepkilerini dikkatle izlerseniz şakanın kalitesini anlarsınız !








videonun devamı...>>

Bu da Çakma Ajdar

0 yorum
İstanbul Başakşehirli bir vatandaşımız Yetenek sizsiniz Türkiye programında , Ajdar'ın taklidini yaptı. Açıkçası elenip elenmediğini bilmiyorum.Ama kendi yaptığı ve Ajdar'ın Çikita muzu kadar rezil bir şov sergiledi :D






videonun devamı...>>

Behzat Ç. 21. Bölüm izle full

0 yorum
Behzat Ç. 21. Bölüm izle
20. Bölümde Ercüment'i almak için özel izinle İstanbul 'a giden Behzat ç ve ekibi , onu almış hatta paketleyip Ankara Adliyesinin önüne kadar getirmiştir. Ancak , arkasında bir ordu bulunan Ercüment Çözer , çok ilginç bir operasyonla polisin elinden kurtarılmıştır.

Dizinin 21. Bölümü
nde ise cinayet masası bu kez , son demlerini yaşayan Şükrü ile karşılaşacaktır. Şükrü , bir arkadaşı tarafından zehirlenmiştir ve ölmeden önce Behzat Ç. ve ekibine ulaşır ve sorumluyu bulmalarını ister. şimdi Behzat Ç ile Harun başta olmak üzere diğer bütün polis ekibi , zehirleyen kişiyi bulmak için çabalayacaklardır.






videonun devamı...>>

Av Mevsimi filmi full online izle seyret

0 yorum
Ve Av Mevsimi başladı ! Film , aralık ayında vizyona girmiş ve izleyicilerinden olumlu yorumlar almıştı. Şimdi ise filmi kaçıran ya da sinemada yakalayamayanlar için online izleyeceksiniz müjdesini veriyoruz..

Yönetmen ve senaristliğini Yavuz Turgul 'un üstlendiği yerli polisiye gerilim filmi , yalnız oyuncuları Cem Yılmaz ve Şener Şen ile değil , film kadrosuna katılan Çetin Tekindor , Melisa Sözen ve Okan Yalabık ile gerçek bir gerilim filmi olmuş.

Av Mevsimi Konusu : Ferman (filmde şener şen), cinayet masasının eski kurtlarındandır ve lakabı Avcıdır. Onun bu lakabı almasının sebebi cinayet zanlılarını kıvrak zekasıyla yakalamayı bir şekilde başarmasıdır. Onun iş arkadaşı olan Trabzon'lu İdris (Cem Yılmaz) , Avcının yolundan giden ve onu babası olarak gören diğer polistir.

Film , kopmuş bir elin ormanlık alanda bulunmasıyla başlar. Akabinde olayı araştıran cinayet masası ekibi , bunun sıradan bir cinayet olmadığına emin olur. İşin içinden acaba bir töre cinayeti mi yoksa profesyonelce işlenen bir cinayet mi olduğu ise yine Avcı ve ekibine düşecektir. Faili , izlerken merakta bırakan Av Mevsimi , çoğu portalda izleyiciden 7 puanın üzerinde almayı başardı.





1. kısım






2.kısım






3. kısım








4. kısım








5. kısım






6. kısım







7. kısım




videonun devamı...>>

Eyvah Eyvah 2 filmini full izle HD

0 yorum
Eyvah Eyvah 2 filmini full izleEveet arkadaşlar , filmin tamamını izleyeceğiniz Eyvah Eyvah 2 filminde Hüseyin , tekrar memleketine Firuzan ile dönmüştür. Hatta babasını da filmin ilk bölümünde bulan Hüseyin için artık varsa yoksa Müjgan vardır. Onunla evlenmek için araya Firuzan'ı sokmuştur.Firuzan (Demet Akbağ) , Hüseyin'in peşinden geldiğine geleceğine bin pişman olmuştur.

İMDB 'den 7,6 puan alan komedi filminde herşey bununla da kalmıyor. Eyvah Eyvah 2'de Müjgan'ın anne ve babası da Çanakkale Geyikli köyüne kızlarını ziyarete gelecek ve Hüseyin ile tanışmaları çok ters olacaktır. Şimdi Geyikli'de yeni bir doktor da vardır ve Hüseyin doktor'un kendi sevdiği Müjgan'a göz koyduğunu düşünmektedir. Salih Kalyoncu , Tarık Ünlüoğlu yine filmin en sevilen oyuncularından oldular..Bol kahkahalı , bol eyvahlı filmin tamamını online izleme şansınız vardır..

Oyuncular : Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Özge Borak, Alican Yücesoy, Tanju Tuncel, Tarık Ünlüoğlu, Bican Günalan, Murat Serezli, Okan çabalar, Teoman Kumbaracıbaşı, Hande Dane, Caner Alkaya, Şehsuvar Aktaş, Ali Savaşçı, Bala Atabek, Gökhan Atılmış, Meray Ülgen, Tevfik Yapıcı, Kubat, Ayfer Dündar, Ender Serin, Engin Akpınar, Gülden Akıncı, Hasan Baran, Mustafa Aslan, Müge çelebi, Rafi Emeksiz, Yahya Doğu Demir

Film puanı : 8/10
SEnarist : Ata Demirer (aynı zamanda Hüseyin olan başrolü de oynuyor)
yapımcılar : Yılmaz Erdoğan, Necati Akpınar

Eyvah Eyvah 2 full izle







1.Alternatif olarak aşağıdan izleyin









2. Alternatif olarak aşağıdan 2 parça halinde izleyin






videonun devamı...>>

Simidini Beğenmedim Amca !

0 yorum
Şakacı arkadaşımızın bu kez kurbanı yaşlı bir simitçi amca. Birer ısırık aldığı simitleri teker teker bırakan ve parasını vermeyen şakacı ''Beğenemedim ki ! Beğenmedim !'' diyor. Tabii simitçi adam da parasını verip öyle gitmesini söylüyor. Adamı yarın saat uğraştıracak ya zavallı simitçi..





videonun devamı...>>

İtalyan Manken Göğüs Frikiği

0 yorum
Frikik mi izlemek istiyorsunuz. İşte bizim çakma firikiklerden uzak , canlı canlı , yani canlı yayındaki İtalyan kızın verdiği göğüs frikiği görülmeye değer. Programın tam ortasında röportaj sırasında gelen bu kaza frikiği kızın seksapalitesini ortaya koydu.




videonun devamı...>>

Pelikan Yiyen Adama Hayret !

0 yorum
Atv nin yıllar öncesinde ana haber bülteninde telefon bağlantısıyla ulaşılan adam , yanlışlıkla balık tutmaya gidiyor. Ağda yanlışlıkla bulduğu kuşu -- daha doğrusu pelikanı-- yiyor. Anlatırken bu komik olayı gülüyorum. Adamın adı İsa , yanlışlıkla su tavuğu sandığı pelikanı yediğinde karakola gidiyor vs.. Çok komik..









videonun devamı...>>

Müjde Ar Yatakta videosu izle

0 yorum
Bir dönemin yeşilçam filmlerinde yatak sahneleriyle dikkat çeken güzellik Müjde Ar'ın yıllar önceki videosu.. Müjde ar'ı böyle görmeyenler onun nasıl bir oyuncu olduğunu Müjde Ar yatak ile görebilirler.




videonun devamı...>>

Komik Hayvanlar Karışık videosu

0 yorum
Hayatımızın her anında birlikte soluk alıp verdiğimiz , kimi zaman televizyonlardan izlediğimiz komik görüntüleriyle neşelendiğimiz kedilerden , sincaplardan , penguenlerden oluşan komik hayvanlar karışık videosu.





videonun devamı...>>

Beşiktaş Dinamo Kiev 1-4 Golleri izle

0 yorum
Sahasında Ukraynanın güçlü ekibini ağırlayan kara kartallar , ilk yarısı 1-1 biten mücadelenin ikinci yarısında adeta taraftarlarına şok yaşattılar. İkinci yarıda yenilen 3 golle , Beşiktaş , UEFA Kupası 2. tur eleme maçından Dinamo'ya karşı mağlup oldu.

Maçın Gollerini ise 27. dk 'da Kiev adına Ognjen Vukojevic , 37. dakikada Beşiktaşın tek golünü Quaresma atarken ikinci yarıdaki goller ; 50 de Shevchenko Andriy , 57. dk da Ayila Yussuf ve 90 da Oleh Gusev kaydetti.

İşte o maçın golleri ve özeti sizlerle.






videonun devamı...>>

Kadınlar Birbiriyle Sağlam Kapışıyor

0 yorum
İnanılır mı bilmem ancak kadınlar da en az erkekler kadar iyi küfür edip kavga yapabiliyormuş. Hatta bu videoda izleyeceğimiz üzere birbirlerine ağza alınmayacak ingilizce küfür ederek birbirlerinin saçlarını acayip yoluyorlar.. Kavga eden kadınlar videosu izle.






videonun devamı...>>

Plajda Kalça Dansı süperr

0 yorum
Bir plajda club müzikleri ile eğlenen kadının kalça şovu sadece ordaki izleyenleri değil bizi de coşturdu..İşte Jennifer Lopez edasıyla kalçasını sallayan kadının seksi şovu.







videonun devamı...>>

Kumsalda Aleti Kalkan Adam

0 yorum
Meraklı kadınlar , magazin dergisi okuyup güneşlenen adamın yanına üşüşüyorlar. Nedeni de adamın bir metrelik bir aletinin olduğunu düşünmeleri.Ama tabii ki sadece bir plastik şişe..





videonun devamı...>>

Şahin K. Aletin Tadına Bak

0 yorum
Deniz kenarında güneşlenen kadının yanıbaşında biten Şahin K. kadına soruyor : İster gönül rızasıyla vereceksin , yada ben zorla yapacam ! Ama eğer gönül rızasıyla verirsen daha çok haz alırsın. Bir tadına baksan bırakmak istemezsin !Sana bişey söyleyim mi ''bu s..k her kadına nasip olmaz ! Tadına bakınca anlayacaksın !'' Cidden komik bir Şahin K videosu..



videonun devamı...>>

Sandalyeden Acayip Uçuyor

0 yorum
komik video izleBu da başka bir salak.. Sandalyenin yayına güvenerek ayakta iken bir sandalyeden diğerine zıplamak istiyor ancak uçuş yine kısa sürüyor. izleyelim..







videonun devamı...>>

Havuza Çakılan Salak

0 yorum
Çocuk bir plastik zeminden kendi vücuduyla kayarak bir havuza uçmak istiyor . Kısmen de başarıyor uçmayı ancak havuza değil yere çakılıyor :D





videonun devamı...>>

Küvette Ölü Şakası Süper

0 yorum
Bir adam arkadaşına öyle bir şaka yaptı ki sanırım o adam hayatı boyunca bu şakayı unutamayacak ! Küvette bileklerini kesip intihar etmiş süsü veren arkadaşın ev arkadaşı gelince adam öyle bir panik olacak ve çaresiz kalacak ki ! Hatta 911 i bile arayacak . Ancak tam o an şakacı arkadaşı tamam tamam sakin ol şeklinde onu uyaracak..






videonun devamı...>>

Lucy Pinder üstsüz izle

0 yorum
İngiliz top modellerden Lucy Pinder , yazın kameralara öyle bir yakalandı ki ! ÜStü açık bir şekilde güneşlenen Pinder , izleyenlerin yüzünde güneş açtırdı..





videonun devamı...>>

Behzat Ç. Sansürlü Sevişme izle

0 yorum
Behzat Ç. nin 13 şubat bölümünde , komiser Ç. ve ekibinin uzun zamandır peşinde olduğu Ercüment Çözer (Nejat İşler) , spor yaparken seks , seks yaparken de spor yaptığını söyleyerek Behzat ç. ile dalga geçiyordu. İşte tam seks yaparken öyle bir sansür koymuşlardı ki gerçekten acaba bu ikili çıplak mıydı soruları akla geldi. Son derece ilginç bir dizi olan Behzat Ç. nin bu sahnesi izlenme rekorları kırdı.





videonun devamı...>>

Bira Şişesinde Ahtapot izle

0 yorum
Okyanusun dibinde hepimiz ilginç bir hayatın olduğunu bilmekte ya da en azından tahmin etmekteyiz. Ancak bir ahtapot var ki , bira şişesini belki de dişi ahtapot sanıyor ve onun içinden çıkmak istemiyor ! Bakın bu 8 kollu ilginç hayvanların bira şişesiyle yaptıklarına !






videonun devamı...>>

Podyumda Frikik Veren Verene

1 yorum
Podyumda mankenler sanki kasıtlı yapıyormuşçasına üstlerini başlarını açıyorlar.Kimisi bacaktan frikik vermeyi tercih ederken , daha cesurları da göğüs frikiği veriyor. işte beş dakikalık defile frikiği videosu. Gözleri bayram ettiren frikikleri burada izle!






videonun devamı...>>

Manyak Kamyoncu videosu izle

0 yorum
İtalya'dan çekildiği anlaşılan videoda , uzun tır şoförü kamyonuyla sürekli şerit değiştiriyor. Ama kamyonun arka tarafı sürekli kalkıyor. Bu videoyu da psikopat kamyon şoförünü arkadan takip eden ''aloraaa !!'' diyen gençler kaydetmiş..





videonun devamı...>>

Eyvah Eyvah Trakyalı Şrek Sahnesi

0 yorum
Filmin ikinci serisinde Demet Akbağ ile dolaşan Hüseyin'e Akbağ , olum sen ''Trakyalı şreksin!'' ya diyor. O da ''Abla o artis mi ?'' deyince izleyenleri kırıp geçiriyor.





videonun devamı...>>

Mağdurum da Mağdurum

0 yorum
Yahşi cazibenin en sevilen sarışın karakteri olan bayanın özellikle son zamanlarda dilden düşmeyen repliği ''mağdurum da mağdurum !' .Aslında bunu söylerken insanın onu öyle bir mağdur edesi geliyor ki !





videonun devamı...>>

Mini Etekli motor şakası izle

0 yorum
Kadın , giydiği mini etekle yolun ortasından geçenlerden arabam bozuldu ayağıyla yardım istiyor .Tabii yardıma gelenler de , arabanın motorundan çok minili motorla ilgileniyorlar.





videonun devamı...>>

Dalganın Önünde Bekleyen Çılgınlar

0 yorum
komik videolar izleEn az üç metre olduğu videodan anlaşılan okyanusun dev dalgalarının önünde bir çift var. Bu çift , sanırım dalgaların kendileri için bir tehlike oluşturmadığını düşünüyor ve ondandır ki dalgaların önünde bekliyorlar. Ancak kralı gelse o dalgaların önünde bekleyemez ! Hatta tonluk bir balina bile karşı koyamaz o dalgalara. İşte o nefes kesen bir dakikalık görüntü !





videonun devamı...>>

Vanessa Hudgens Böyle Görülmedi

0 yorum
American High School'un başarılı yıldızı , Amerika'lı ünlü oyuncu ve şarkıcı Vanessa Hudgens , Details dergisi için öyle bir videoya çekildi ki !Her şekilde frikik veririm demeyi ihmal etmedi. İzleyenlerin bu kızda inanılmaz değişiklikler olduğunu farkedeceğine eminiz.. Başarılı oyuncu ve şarkıcının cüretkar videosu sizlerle..





videonun devamı...>>

Archive

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle