Taytı yırtılan Kayakçı izle

0 yorum
Kayak sporcusu tam da eğildiği sırada taytı arkadan yırtılıyor.. Aslında çok da komik bir durum değil diye düşünüyorum. Neticede onlar alışkınlar bu duruma :) İşleri de o değil mi zaten..



videonun devamı...>>

Komik sınıf Başkanı izle

0 yorum
Öğretmen soruyor kıza = ''Ne yaptın bakalım kızım ?'' o da diyor ki ''Öğretmenim ben burda ders anlatmaya çalıştım , ama arkadaşların bazıları anlamamış yeniden anlattım... Öğretmen :''EEee kızım ?'' Öğretmenim , Burak , ben başkan olayım dedi.. Sonra da kız , isyanı basıyor.. ''Ben böyle başkanlığı nasıl yapayım öğğretmenim..



videonun devamı...>>

Penguenin Sevinç Gösterisi izle

0 yorum
Yavru penguen , akrabalarının arasında sevincini nasıl ifade edeceğini bilemiyor..Diğer penguenler hareketsizlerken , bizim minik , ordan oraya zıplayıp duruyor..KAnatlarını açıp şuursuzca ordan oraya giden hayvanın görüntüsü sizi çok güldürecek..


videonun devamı...>>

Sokakta Pasta Şakası izle

0 yorum
Sokakta kadının paketini kaldırmak isteyenleri bir sürpriz bekliyor. Paketin altı , şaka icabı delik.. Ve paketten düşen elmalara ayağı takılan aşçı , pastayı mağdurların yüzüne yapıştırıyor.. Daha sonra ne mi oluyor.. İzleyin ,görün ...




videonun devamı...>>

Evlilik Programında Uyuyan Dede izle

0 yorum
Zuhal Topal'la izdivaç programına yetmişlik dedeyi çıkarıyorlar..Ancak dayım , daha fazla izdivaçı konusunda bekleyemeyeceğinden olsa gerek ki programda sızıp kalıyor.. Zuhal Topal ve seyirciler bir süre izledikten sonra , dedeye ''Uyu , uyu daha gelmedik!'' diyorlar..



videonun devamı...>>

Kitap Okuyan Miniğe Bakın

0 yorum
Kitabın sayfalarını çevirirken gözleri faltaşı gibi açılan minik bebek izleyeni cidden güldürüyor.Böyle komik bir bebeğiniz olsun ister miydiniz ? Kimbilir belki ileride yazar olacak , bakınsana ! Daha bu yaşta bu kadar merak fazla değil mi :)





videonun devamı...>>

Küçük İbrahim Ayrılık Kolay mı izle

0 yorum
Adıyamanlı ibrahim henüz daha on yaşında..Ancak okuduğu eserin ne kadar gırtlak gerektirdiğini görünce hayretlere düştüm ve bu videoyu ,''henüz küçük yeteneği keşfetmeyenler'' in izlemesi için sizlerle paylaşıyorum.





videonun devamı...>>

Foka Şınav komik video izle

0 yorum
Bir gösteri su parkında ,aşırı kilolu fokun kilo vermesi için ne yaparsınız.. Tabi ki onu spor yapmaya zorlarsınız. Kadın eğitmenin bu başarılı işi gerçekten foku bezdirmiş olmalı ki fok , ikinci komutta şınava başlıyor.




videonun devamı...>>

Orkid Otopark Reklamı izle

0 yorum
Orkid Otopark Reklami izleOtoparkların duvarlarının darlığından yakınanlar için akılcı bir orkid çözümü getirilmiş.. Artık o otoparkın duvarında erkek ve kadınlar orkidin yumuşaklığını hissedebilecekler :D



videonun devamı...>>

Bu Da Bizim Memleketten !

0 yorum
Bu Da Bizim Memleketten !Bir televizyon programında sokakta vatandaşlarımızla yapılan röportajdan alınmış görüntüyü izleyince insanımızın ne hale geldiğini göreceksiniz. Yahu adama soruyorlar ''Hiç kayboldunuz mu ?''.. Soru basit.. Adamın cevabını ise izlerken yerlere yatacaksınız.. Komiklikten daha çok trajikomik bir cevap..

''Hiç kaybolmadım ama kaybolmak da istemem..Ardından başlıyor şov yapmaya.. Efendim geçen gün Mehmet Ali Erbil'in konuğuydum.. Çok sevgilim var... Ebru Gündeş'in son kasedini aldım , efendi bir bayandır vs.. '' Şimdi bu cevap mı !


Bu kadarıda olmaz yahu from


videonun devamı...>>

Ağzıyla Klarnet Çalan Elektrikçi izle

0 yorum
Ağziyla Klarnet Çalan Elektrikçi izleAynı anda hem elektrik tesisatını tamir eden ve bir yandan da ağzıyla klarnet sesi çıkaran tamirci gayet başarılı ! Hem de klarnetle harmandalı çalıyor..İzleyin , şaşıracaksınız..


videonun devamı...>>

Kedinin Yemek Yiyişine Bakın

0 yorum
Kedisini öyle bir yetiştirmiş ki bu sahip ! Suşi çatallarıyla kedi mamasını veren bu adamın kedisini görünce hayretlere düşeceksiniz.. Çünkü kedi , iki ayağı üzerinde sahibinin çatallarını bekliyor ve bir anda kendi mamasını kapıyor.İşte bu zeki ve komik hayvanı görünce siz de ''keşke benim de böyle bir kedim olsa !' diyeceksiniz...


videonun devamı...>>

Komik Temizlikçi Videosu izle

0 yorum
Bir ofiste çalışan temizlik elemanı bayanın eteğinin arka tafadında herhangi bişey olmazsa siz değerli müşteriler ne yapardınız.Tabii ki arkasından bakardınız..İşte yine muzip bir kamera şakası.. Temizlik hiç bu kadar keyifli olmamıştı !




videonun devamı...>>

Cem Yılmaz 2010 Soru Cevap Full izle

0 yorum
Türkiye'nin tartışmasız en yetenekli stand up sanatçısı olan Cem Yılmaz 'ın ''2010 Soru Cevap'' olarak çıkan söyleşi şovunda İstanbul 'daki belirli üniversitelerde üniversite öğrencileri ile yaptığı söyleşilerden bir demet olarak piyasaya sunulan şov!! birbirinden ilginç sorular ve Cem Yılmaz'ın ince mizahla verdiği cevaplar oluşturuyor görüntülerin kemiğini.. Kısacası Cem Yılmaz'ın 2010 daki son gösteri-söyleşisini bizimle full olarak izleyin..











videonun devamı...>>

Kabeye İnen Melek izle

1 yorum
Kabeye İnen Melek izleFatih Altaylı'nın programına cübbeli ahmet hoca konuk oldu. Ve bu sırada programda yayınlanan bir video , milyonların ilgisini çekmeyi başardı. Kimilerine göre bir montaj olan bu görüntüleri sizlerin yorumuna bırakıyoruz. Ancak , insanlar Kabe'yi tavaf ederken gerçekten gökten aşağı doğru beyazlar içinde olduğunu düşündüğümüz bir nesne (veya bir suret) iniyor.Cübbeli Hocanın ise yorumu yapıştırması olaya farklı bir boyut kazandırıyor..




videonun devamı...>>

Apaçi Dansı Kop Kop izle

0 yorum
Apaçi Dansi Kop Kop izle5 çılgın gencin , birbirinden alakasız dans figürleri sergiledikleri ve son zamanların en gözde komik dans videolarından birisi olan apaçi dansını siz de seveceksiniz..Her birisi birbirinden daha komik figürler yapmak için sanki yarış içindeler..Tamamıyla kendimize özgü bir dans olarak anılıyor apaçi dansı!




videonun devamı...>>

Fransız Güzele Canlı Yayında Şaka

0 yorum
Fransız bir televizyon şovunda ip ile birlikte çekilen bir adam Fransız güzelin üzerine öyle bir koşuyor ki ! Kadın , adamın kendisine saldıracağını düşündüğü için geri çekilmek istiyor ancak koltuktan o panikle düşüyor..


videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle