Eyvah Eyvah Komik Sahneler Videolar

2 yorum
Başrollerde Ata Demirer'in oynadığı Eyvah Eyvah filminin unutulmaz en komik sahnelerinden biri olsa gerek.Ata Demirer otobüste yolculuk yapar,otobüs oldukça kalabalıktır bu yüzden ayakta yolculuk yapmak zorunda kalan Ata Demirer'in arkasını bıyıklı dayı bırakmaz bir türlü,nereye gitse peşindedir.Bu duruma iyice uyuz olan ata demirer en sonunda hızını alamayıp sapık dayıya kızar ve şöyle der "Dayı yaslıyon mu sen bana ya ? Yavru ördek gibi takip ediyorsun deminden beri,koparacam koyacam cebine şimdi ha !" Eyvah Eyvah filminin komik sahnesini beraber izleyelim.


videonun devamı...>>

Komik Asker Videoları

0 yorum
Trakyalı asker 6 saat nöbet tuttuktan sonra isyan etmeye başlar. Yetti be diye başlayıp sövmeye başlayan komik asker pek de örnek bir davranış sergilemez aslında. Silahını yere atıp nöbet tutmayacağını söyleyen asker bir şeylere fena kızmış olmalı.Asker en sonunda yere uzanır ve hiçbir şey yapmayacağını söyler.

komik asker resimleri


videonun devamı...>>

Küçük Sevimli DJ Kız

0 yorum
Küçük kızın yaptıklarına bakın hele.Koca DJ lere taş çıkarır cinsten adeta!Bu kızın geleceği çok parlak. Sevimli küçük kız DJ lik yaparsa nasıl olur ? izleyip görelim ...


videonun devamı...>>

Eskişehirspor 1-3 Galatasaray Maçı Özeti

0 yorum

29 Ağustos pazar akşamı Eskişehir'de Eskişehirspor ilekarşı karşıya gelecek Galatasaray'da durum oldukça kritik görünüyor,ligde ilk iki maçını kaybeden Galatasaray eksik oyuncularına rağmen cehennem diye tabir edilen Eskişehirspor deplasmanından 3 puan ile ayrılmak istiyor. Avrupa kupalarına erken veda eden Galatasaray Eskişehirspor maçından 3 puan ile ayrılıp yükselişe geçmek istiyor.Saat 20.00 de başlayacak maçın özet görünüleri yayınlanıktan hemen sonra sitemize yüklenecektir.



videonun devamı...>>

Marmaris Rus Kızı Kaldırma Videosu

0 yorum
Marmaris'e gelen iki genç gece dışarı çıkarlar ve Rus kızı kaldırmaya çalışırlar.Sahil kenarında oturan Rus kızlarıyla konuşmaya başlayan gençler bu Rus kızlarını harbiden kaldırırlar.Türkiye'de Rus kızı olmak kolay değil tabi ki. Türk erkeklerinin Rus kızlarına olan ilgisi malum.Sözü fazla uzatmadan Rus kızlarını kaldıran komik Türk erkeklerinin videosunu izleyelim.


videonun devamı...>>

Ruh Çağırma Şakası

1 yorum
Bir grup genç masanın etrafına toplanmış güya ruh çağırıyorlar.Aralarından biri vazgeçtim ben deyip masadan ayrılır ve cep telefonundan facebooka girer ve ordan profil ismini Cin Ruh diye değiştirip Gizem adlı kıza mesaj gönderir. Korkutucu mesajı alan kız yerinden zıplar.Bu şakayı düşünen kişi ise büyük ihtimalle kıza aşkım diye seslenen Faik adlı arkadaşımız olsa gerek :)


videonun devamı...>>

Turkcell Kısa Masaj Şakası

0 yorum


Turkcell bayisine gidip 35 kontöre kısa masaj yaptırmak isteyen çılgın genç orda çalışan kızı bir hayli şaşırtır. Masaj yaptırma talebinde bulunun adamın bu teklifi karşısında hayretler içinde kalan bayan ne yapacağını bilemez.


videonun devamı...>>

İlginç Bir Video

0 yorum




videonun devamı...>>

Counter Strike Iftar Vakti

0 yorum
Sanal alemde gün geçmiyor ki komik videolara yenisi eklenmesin. Bu sefer ki komik videomuz counter strike botlarının iftar vakti bir araya gelmesini ve iftarlarını birlikte yapmasını anlatıyor. İlginç counter strike videosu.



videonun devamı...>>

Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Gafı

1 yorum
Kılıçdaroğlu komik video




Kemal Kılıçdaroğlu mitinginde öyle bir gaf yaptı ki görenleri hayrete düşürdü.Kılıçdaroğlu'nun başbakan ile ilgili komik gafı şu şekilde:"Öyle başbakan gibi söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz biz". Kılıçdaroğlu'nun komik gaf videosu karşınızda.









videonun devamı...>>

Sapık Papağan ve Kedi Videosu

2 yorum
Kediye kur yapan papağan sonunda beklediği pası alıyor. Kedi ve papağanın ilginç kur yapma videosu görenleri kırıp geçiriyor.Hayvanlar aleminde nadiren rastlanılacak türden olan flirt videosu karşınızda.


videonun devamı...>>

Komik Futbol Videolari

0 yorum
Sahalarda görülebilecek en ilginç ve en komik sahnelerin bir araya getirildiği seyrine doyum olmayan komik futbol videosu.


videonun devamı...>>

Dans Eden Papağan izle

0 yorum
Müzğin ritmine ayak uydurup dans eden komik papağan görenleri hayrete düşürüyor.Üstün yeteneklere sahip bu papağan müzik eşliğinde kendinden geçiyor.Komik papağanın komik videosu karşınızda.


videonun devamı...>>

Ziya komik video Şener Şen Palavra videosu izle

0 yorum
Ziya Afrikadayken aslanı nasıl avladığını anlatıyor. Palavraları ile dikkatleri üzerine toplayan Ziya'nın komik videosu. Şener Şen traş bıçağı satarken.


videonun devamı...>>

Taksim Delisi Cenk komik video izle

0 yorum
Türkiye çapında büyük bir reklam olduğunu iddia eden ve taksim delisi lakaplı Cenk'in komik videosu ve verdiği sosyal mesajlar.


videonun devamı...>>

Mürsel Özel Ders Veriyor

0 yorum
Mürsel'in en komik sahnelerinden biri,Mürsel özel ders verirken öğrencisi olan kadının da Mürsel'den özel istekleri oluyor. Hiç bir art niyeti olmayan ve karısına sadık olmaya çalışan Mürsel ders esnasında hop karısı tarafından basılıyor ve durumu nasıl izah edeceğini bilemiyor.


videonun devamı...>>

Komik Kamera Şakasi izle

0 yorum
Dinlenmek için bir yerlerde oturan insanları arkadan kontrol ettiği kukla hayvan ile korkutan adam. İnsanların verdiği tepkiler çok gülünç doğrusu.



videonun devamı...>>

ilginç bowling gösterisi

0 yorum
Yabancıların yetenek sizsiniz yarışması da böyle olsa gerek. Adam bowling topu ile adeta dans ediyor.Yetenekli adam ilginç şovu ile izleyenleri büyülüyor.


videonun devamı...>>

Komik Videolar izle

0 yorum
Muhabir halkın arasına dalar ve iftar ilk olarak hangi şehirde açılır sorusunu yöneltir. Orucu ilk hangi şehir açar sorusuna cevap olarak İstanbul ya da Çanakkale ve hatta Almanya cevabı verenler bile var.Acınacak halimize güldüğümüz trajikomik videolardan biri.


videonun devamı...>>

Ezanı Erken Okutan Ulvi Video izle

1 yorum
Takkeli Ulvi ezani erkan okutuyor
Camiye girip ezanı yanlışlıkla erken okutan Ulvi bütün mahallelinin orucunu erken açmasına sebep oluyor. Durumdan rahatsız olan mahalleli didik didik Ulvi'yi arıyor. Din ve devlet işlerini mikser ile karıştıran Ulvi'nin komik halleri :)






videonun devamı...>>

Var misin Yok musun ? Yemekli Oyun

0 yorum
Acun Var misin Yok musun


Play > skip > meal yaptıktan sonra var mısın yok musun oyununa başlayabilirsiniz.Yemeğe var mısın yok musun ? Kutundaki yemeği beğenmezsen en kötü yemeğe bile razı olabilirsin :) İyi zaman geçirmeniz dileğiyle.







videonun devamı...>>

Şener Şenin Unutulmaz Sahneleri Videolari

0 yorum
Şener Şen Beyaz'ın programına konuk olmuş ve adeta eski günleri yad ediyor. Şener Şen'in en komik sahnelerinin bulunduğu video. Şener Şen İlyas Salman sahneleri,üçkağıtçı Şener şen , banker şener şen, Şener Şen Kemal Sunal sahneleri hepsi bu videoda.




videonun devamı...>>

Hindistan'da Tren ile Yolculuk

0 yorum
Hindistan'da tren ile yolculuk yapan bu insanlar resmen ölümle burun buruna. Yok artık dedirtecek türden olan Hintlilerin tehlikeli yolculuğu ne yazık ki ölümle sonuçlanıyor.

komik videolar komik resimler


videonun devamı...>>

Komik Facebook Videosu izle

0 yorum
Facebook ile ilgili komik ingilizce video. Watch South Park video about facebook.

videonun devamı...>>

Çiçek Abbas Atışma videosu izle

0 yorum
Çiçek Abbas (İlyas Salman) ile Şener Şen kahvehanede oturmuş laf dalaşına girmişler.
Atışmadan anlının akıyla çıkan çiçek Abbas oldukça ezmiş görünüyor Şener Şen'i.
Çiçek Abbas ile Şener Şen kapışma videosu.


videonun devamı...>>

Ajdar'a komik telefon şakası

0 yorum
Ajdar'ı arayıp Bülent Ersoy taklidi yapan adam Ajdar'dan telefonda nane şekeri şarkısını söylemesini ister. İyice heyecana gelen Ajdar bu isteği yerine getirir daha sonra uzaylı şarkıcı Mustafa Topaloğlu ile de konuşan Ajdar Topaloğlu ile uzaya gitme planları bile yapar. Ajdara yapılan komik telefon şakasını izleyelim :)


videonun devamı...>>

Cevahir'in Ulvi'ye Komik Sözleri Laflari video izle

0 yorum
Matbaayı çok sonradan keşfeden Ulvi.
Tamamı çizgiyi geçmeyen Ulvi.
Yok denecek kadar az Ulvi.
Kerpetenle kargaburnunu ayıramayan Ulvi :)
Arta kalan Ulvi.
Futbola elverişsiz Ulvi.
Şöförle konuşan Ulvi,Arkadaki boşyerleye ilerlemeyen Ulvi.
Nikah şekerinden utanmadan iki tane alan Ulvi.
Tavanın kulpundan tutmayan Ulvi.
Kafasında limon çekirdeği kalan Ulvi.
Abdest alırken ilk önce ayaklarını yıkayan Ulvi.
Kamyonetin arkasına asılan Ulvi.
Otobüs ani fren yapınca herkestan daha çok savrulan Ulvi.
0.5 ucu olupta vermeyen Ulvi.
Şampuanını sulandırıp dulandırıp kullanan Ulvi.
Çaya kaç şeker attığını unutup bi daha atan Ulvi.
Topla birlikte ayakkabısı da uçan Ulvi.
2 çorap üst üste giyen Ulvi.
Yılbaşında şeker toplayan Ulvi.
Sela verilince namaza duran Ulvi.
Cenaze evinde gülesi gelen Ulvi.


videonun devamı...>>

Çaktirmadan Bakma Oyunu

0 yorum
Oyunun amacı kadının göğsüne olabildiğince uzun bakıp kadına bu durumu hissettirmemektir.Adamın kafasını mouse ile sağa sola aşağı yukarı hareket ettirebilirsiniz


videonun devamı...>>

kendini mehdi ilan eden adam

0 yorum
Kendini görevli mehdi ilan eden adam dünyayı kıyametten kurtaracak akla sahip olduğunu iddia ediyor. Bunları anlatırken takma dişlerinin birden dışarıya fırlaması ise onu dinleyenleri gülmekten kırıp geçirir. Daha sonra iyice gaza gelen yaşlı amca etrafındakilere agresif tavırlar sergilemeye başlar.Aynı zamanda "Kıyamet" adlı kitabın yazarı olan amcanın videosu karşınızda.


videonun devamı...>>

Recep ivedik dans şov

0 yorum
Recep İvedik diskoda girdiği dans rekabetinden anlının akıyla çıkıyor. İzleyenleri hayrette bırakan çok komik dans gösterisiyle Recep İvedik karşınızda.


videonun devamı...>>

Fenerbahçe 4-0 Antalyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

0 yorum
2010-2011 sezonun ilk maçını evinde oynayan fenerbahçe Antalyaspora adeta gol yağdırdı.Fenerbahçe'nin 4-0 lık üstünlüğü ile sona eren maçta Semih Şentürk 2 gol atıp yıldızını parlatırken Alex bir Gökhan Gönül bir gol attı.Nöbetçi golcü lakabıyla anılan Semih Şentürk ben burdayım ve hala takmımdan ayrılmadım dedi. Cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynananan maçın golleri karşınızda.

Semih 1. Gol

Semih 2.Gol

videonun devamı...>>

Çok Güzel Hareketler Bunlar Komik Video

0 yorum
Yapılan yanlış anons yüzünden şampiyonluğunu ilan edip daha sonra hayal kırıklığına uğrayan fenerbahçeliler.


videonun devamı...>>

Komik Hacivat Karagöz Oyunları

0 yorum
Kuşkusuz ki ramazan ayının en eğlenceli etkinliklerinden biridir Hacivat ve Karagöz'ü izlemek. Her ne kadar eski tadı vermese de ramazan da Hacivat ve Karagöz izleme geleneğini sürdürüyoruz. Sizler için Hacivat ve Karagözün en komik videolarını bir araya getirdik. İyi eğlenceler.

Karagoz ve Hacivat - Isim araniyor















Karagoz ve Hacivat - Okuma Yazma












Karagoz ve Hacivat - Kayip Essek











Karagoz ve Hacivat - Turkucu 2











Karagoz ve Hacivat - Trafik Kurallarını Ogreniyor - 1











Karagoz ve Hacivat - Trafik Kurallarını Ogreniyor - 2










Karagoz ve Hacivat - Trafik Kurallarını Ogreniyor - 3












videonun devamı...>>

Bykuş Köylülerle İngilizce Konuşuyor

0 yorum
Bykuştan trajikomik bir video, gittiği köyde yoldan geçen köylüleri durdurur ve onlarla ingilizce konuşmaya başlar. Kendisinin turist olduğunu inandıran bykuş köylülerle adeta kafa buluyor. İngilizce bilmeyen köylü çocuğu my name is eşek diyor.

videonun devamı...>>

Şampiyon Olduğunu Sanan Fenerli Video izle

0 yorum
Bu arada bursa'dan ezan haberi mi var ? iftar saati mi iftar saati mi?
doğru mu koray? inanılır gibi değil ben böyle ramazan görmedim.
fenerbahçeli taraftarlar oruçlarını erkenden açıyorlar :D
Kendilerini şampiyon sanımp sahaya inen fenerbahçeliler şampiyon olmadıklarını öğrenince hayal kırıklığına uğradılar. O günden beri bu komik durum 7 den 70'e herkesin dilinde.


videonun devamı...>>

Ramazan Davulcusu Eşliğinde Halay Çeken Gençler

0 yorum
Dünyada sadece Türkiye'de karşılaşılabilecek türde olan videolardan biri.. Türk genci ramazan davulcusunun geldiğini duyunca dışarıya çıkıp ona sürpriz yapmak isterler. Hızını alamayan gençler sahur vakti dışarı çıkıp ramazan davulu eşliğinde halay çekmeye başlarlar. Çılgın Türk gençlerinin ilginç ramazan şovu karşınızda.


videonun devamı...>>

Komik Ramazan Davulcusu izle

0 yorum
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte , ramazan davulcuları da piyasaya girdi. Gece uyanıp davul eşliğinde oynayanı da var, çıkıp ramazan davulcusuna söveni de . En komik sahnelerden biri ise ramazan davulcusunun bahşiş toplamak için kapınıza gelmesi olsa gerek. Ramazan ayında yeni manilerle insanları sahura mutlu bir şekilde kaldırmaya çalışan ramazan davulcularına kolay gelsin diyoruz.


videonun devamı...>>

Kıyamet Sahnesi video izle

0 yorum

Kıyamet sahnesini anımsatan bu video bir filmden alınmıştır. Dağlar yerinden oynuyor, büyük kuleler yerle bir oluyor yeryüzündeki bütün canlılar delicesine bir yerlere koşuyor. Büyük patlamalar gerçekleşiyor ve yeryüzünde taş üstünde taş kalmıyor. Filmi izlerken bir an kıyamet günü görüntülerini anımsatan ilginç bir video


videonun devamı...>>

kedinin yazıcı ile mücadelesini izle

0 yorum
Yazıcıdan çıkan ses ile çılgına dönen kedi hızını alamayıp yazıcıya saldırıyor. Kedilerin en komik hallerinden birine tanık olduğumuz videolarından biri.Kedinin yazıcıyla ne alıp veremediği var acaba merak konusu.


videonun devamı...>>

Trafoya İşeyen Adam Şahan izle

0 yorum
Trafoya işeyip çarpılan adamın dramı. Çarpıldıktan sonra idrarın iletken olduğunu anlamış.Şahan'ın en komik videolarından biri.


videonun devamı...>>

Bebeklerin Emzik Kavgası

0 yorum
Şirin bebeklerin komik emzik kavgası izlenmeye değer. Bir bebek başka ne için kavga edebilir ki zaten ?


videonun devamı...>>

Apaçi Ajdar Dans izle

0 yorum


Türkiye'nin hiper starı Ajdar ve son ayların en popüler dansı olan apaçi dansı.


videonun devamı...>>

Ata Demirer Tek Kişilik Dev Kadro izle

0 yorum


Ata Demirer'in kırıp geçiren stand up gösterisi.












videonun devamı...>>

Komik Kediler izle

0 yorum
Hayvanlar aleminin en komik yaratıkları olsa gerek kediler. Düz duvara tırmanan, artistik hareketler yapan her türlü kedi bu videoda.


videonun devamı...>>

En Komik Goller

0 yorum

videonun devamı...>>

Öğrencilerin Ev Taşıması izle

1 yorum
İşte Türk genci evini böyle taşır. Pratik fikirleriyle öne çıkan üniversiteli gençler bu sefer ev taşımak için yeni bir formul geliştirmişler. Çizgi filmlerden izlemeye alışkı olduğumuz sahneler gerçek oldu. çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali 3. denemede televizyonu param parça eden gençlerin tehlikeli şovu karşınızda.



videonun devamı...>>

Evde Jöle Kalmadi

0 yorum
Evde jöle kalmadı sende var mı ? Bir Fransız şarkısından ancak bu kadar benzer kelime bulunabiirdi Türkçe'de . Şarkıyı dinlerken bir an Türkçe şarkı dinliyormuş gibi hissedebilirsiniz, şarkı üzerinde herhangi bir oynama yapılmadan Türkçe cümlelerle yeniden anlamlandırılan şarkı izleyenleri kırıp geçiriyor. Üniversiteli gençler Fransız şarkısını yeniden yorumladı.

|


videonun devamı...>>

Ajan Salt filmini altyazılı izle

0 yorum
http://www.sinema-filmizle.com/angelina-jolie-ajan-salt-filmini-izle.html
videonun devamı...>>

Konumuz Erkek 1 Kadin 1 Erkek

0 yorum

videonun devamı...>>

Komik isimler adlar

0 yorum
Bu isimler yuh dedirtecek cinsten ! Ülkemizde öyle adlar ve soyadlar var ki duyduğunuzda gülmenize hakim olamayacaksınız. İşte karşınızda o ad ve soyadlardan bazıları:



videonun devamı...>>

Bazardaki Artiz videosunu izle

1 yorum
Muhabir: hayırlı günler.
Artiz amca: hayırlı günler efendim.
Muhabir: oto pazarında bir artış var mı geçen haftaya oranla?
Artiz amca: artis mi? ne artisi? artis ne arar la bazarda? ben öyle bir şey görmedim, ben ellibeş yaşımdayım. biz aa-araba alışverişi için geliyo buraya. artis olarak bize gelmez o işler.
Muhabir: ben anlamadım, ne olarak?
Muhabir: aa-araba alışverişi.
Muhabir: artış var mı diyorum.
Artiz amca: haa artış mı diyosun...


Bazardaki Artis artis ne arar la bazarda ?



















Yanlış anlaşılan bir kelime yüzünden herkesin diline düşen artiz amca karşınızda. Kendisi artiz görünüşlü olup bazarda artiz olmadığını iddia etmektedir.






videonun devamı...>>

Archive

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle