Bursalı Spiker Sevinçten Ağlıyor izle

0 yorum
Ağlayan Bursali spiker izleBursaspor 'un ilk olarak şampiyonluğunu kutladığımı belirteyim . Tabii bir Galatasaraylı olarak Bursa'nın şampiyon olacağına yürekten inanıyordum ve başardılar.. Bursaspor'un şampiyonluğuna elbette Bursalı taraftar ve spikerler bizden kat kat sevindiler. Hatta maçlar bitip Bursaspor'un şampiyonluğu garantilendikten sonra Bursaspor'lu bir spiker vardı ki acayip duygusal ve heyecanlı idi. Arkadaşlarından öğrendikten sonra Bursaspor'un şampiyonluğunu ağlaya ağlaya anons etti. Bu bize Türkiye'deki Anadolu takımlarının da şampiyonluğa ne kadar çok susadıklarını gösterdi. Ağlamak sana çok yakışıyor abi ...







videonun devamı...>>

Footbag ile kolbastı izle

0 yorum
Footbag ile kolbasti izleCan adındaki küçük çocuk videonun başlangıcında kendi sitesini tanıttıktan sonra hemen footbag adını verdiği topla beraber kolbastı oynamaya başlıyor. GAliba kolbastı severlerin yeni modası bu olacak gibi! Sakın bunu siz denemeyin , çünkü yapamayabilirsiniz :D






videonun devamı...>>

istanbul arabesk project senin olmaya geldim

0 yorum
istanbul arabesk project senin olmaya geldimYeni bir gurup olarak karşımıza çıkan ve orijinal ismi "İstanbul Arabesque Project" olan rock grubunun en önemli özelliği repertuarlarının yalnızca arabesk şarkılardan oluşması..

Bu anlamda geçen aylarda çıkarttıkları Single albümleri de "Senin olmaya Geldim" şarkısı ile adeta patlama yaptı..

Tv 8 de biraz önce dinlediğim bu şarkıyı ve grubu sizlere tanıtmak isterim. Bir arabesk dinleyicisi olarak yıllarca Orhan Gencebay'ın hayranı olmuş ve onun şarkılarını binlerce kez dinlemişimdir. Ancak bir Ebru Gündeş'in Orhan BAbadan "Dertler Benim Olsun" şarkısından sonra anladım ki artık arabesk müziği ülkemizde hem yeni bir soluk , yeni bir yorum hem de birazcık ritm duygusu istiyor.. BU şarkıları ile TÜrkiye'nin çeşitli yerlerinden her yaşta dinleyiciye hitap ettiklerini belirten Arabesk Project grubunun solisti ve gitarcısı bence iyi bir iş çıkardılar..


Sözleri Halit ÇElikoğlu'na , müziği de Selami Şahine ait olan bu arabesk şarkısını bir de İstanbul Arabesque Project'den dinlemeliyiz derim.. Hem de video klibiyle beraber..

Bu arada hatırlatalım , grup cumartesi günü Konya Selçuk üniversitesinin bahar şenliklerinde de çıkacak , canlı olarak izlemek isteyenler oraya!!






videonun devamı...>>

koyun.tv : yeni bir portal

0 yorum
Bu aralar bir arkadaşın üzerinde çalıştığı koyun.tv adındaki web sitesi yakında duyulur gibime geliyor. Çocuk webden anlayan birisi. Sitenin içeriğinde komik videolar , efendime söyleyim dizilerden kısa kesitler , çok izlenen videolar vs. gibi şeyler olacak.. Bu açıdan son dönemin web kullanıcısı olan kişilerin aslında "youtube" veya "izlesene" veya "timsah.com" gibi sitelerin türevlerini görmek istediklerini düşünüyorum. Bu açığı kapatabilecek güncel bir web portalı olan siteye giriş için :

koyun.tv

Bağlantısını kullanarak bir göz atmanızda yarar var diye ekliyorum bu haberi ...
videonun devamı...>>

Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

0 yorum
Ölümü Kil Payi kurtardiBir tren istasyonunda çekim yapan birkaç insan var. Bu insanlar istasyonun üzerinden kamera ile birtakım görüntüler kaydediyorlar ve karşıdan tren sorunsuz şekilde geçiyor. Ne var ki raylara 20 cm yakında duran bir başka adam arkası dönük vaziyette kamera çekimi yaparken bir anda arkasında bir tren beliriyor. İzlerken strese girdim ya :D






videonun devamı...>>

Beyaz Aşkını itiraf ederse

0 yorum
Aslında dünkü Beyaz Showda alışılmışın dışında bişey oldu. Beyaz , hiç yapmadığı bir şekilde aşkı ile ilgili çeşitli ipuçları verdi. Artvinli bir bayanın soruları harbiden Beyaz'ı ters köşe yaptı ve seyirci bu durumu hayli komik buldu.






videonun devamı...>>

Plaj Kamera Şakası izle

0 yorum
Bir bayan , amma da bayan hani ... Plajda sırt üstü yatan dayıların üzerinde sportif faaliyetler gerçekleştirme girişiminde bulunursa neler yaşanır.. Tam bir komedi yaşanır..Adamlar resmen şok oluyorlar güneş yerine kadını görünce.. Belki de kimimiz böyle bir şaka fırsatı yakalamayı ümit ediyoruzdur ... Ne de olsa türk erkeğiyiz , affetmeyiz.. İnsanın aklına bir anda şu soru da gelmiyor değil " Madem Türk'sün , göster ürksün.."







videonun devamı...>>

Canlı Yayında Sapıklık izle

0 yorum
Amerikanın bir kanalında canlı yayın yapan bayan muhabir işini son derece ciddi bir hava içinde gerçekleştirirken ve istatistiki bilgiler verirken bir anda goril tipli bir adam (sarhoş olduğu kesin) kamera ile kadının arasına gelip kadına bir öpücük konduruyor... Bu garip sarkma olayını ise kadın son derece soğukkanlı bir şekilde karşılamasına rağmen şaşkınlığı gözlerinden okunuyor..







videonun devamı...>>

Deniz Baykal videosu izle gizli çekim

1 yorum
Tüm millet bir haftadır evlerine kapandı ve geçtiğimiz hafta Metacafe adlı internet sitesinden dünyaya yayılan bu garip görüntüleri izliyor.. Nedir bu garip görüntüler , Baykal , nam-ı diğer ana muhalefet lideri olan siyasetçinin gizli çekildiği iddia edilen videosu...

Aslına bakarsanız indiren indirdi ve izledi görüntüleri.. Ne var ki bir süre geçtikten sonra tayyip amca bu görüntüler ve video için "Ulaştırma bakanına söyledim , gereken şeyleri yapacaklar ..." falan filan dedi ve izleme şansımızı iyice artırdı..

Bakın herkes bu görüntüleri , yani Baykal'ın gizli kameraya çekilmiş görüntülerini er ya da geç izleyecek.. Sizlere tavsiyem şudur ki görüntüleri kesinlikle upload etmemeniz.. Çünkü adamı yakalarlarsa neler yapacaklarını tahmnin bile edemezsiniz.. Ergenekoncu olursunuz en azından..

Görüntüleri ben izledim ve sizlere birkaç bilgi aktarabilirim.. CHP 'nin adana milletvekili olan ve ismini hatırlayamadığım abim bilişim uzmanı ve görüntüleri arkadaşları ile birlikte derinlemesine analiz etmiş.. Ortaya çıkan tabloya göre görüntülerde "Avukat Nesrin Baytok" ile Deniz baykal hiçbir durumda aynı karede bulunmamış.. Bu kesin bir bilgi..


İkinci durum ise görüntülerdeki bayan profilinin iki farklı kişiye ait olduğu yönünde çeşitli söylentiler bilişim uzmanları tarafından ortaya atıldı.

Varan üççç : Birkaç dakikalı bu videoyu izlemişseniz eğer sizin de profesyonel bir uzman olmanıza bakılmaksızın çeşitli çelişkileri izleyeceğinize eminim..

Mesela görüntülerin orijinal video olmadığı söyleniyor ve yaklaşık 42 tane montaj ve kesinti tespit edildi şu dönemde..İzleyin siz de belli konularda bu görüntülerin bir komplo olduğunu kesinlikle anlayacaksınız...








videonun devamı...>>

Messi Show Messi en iyi Görüntüler

0 yorum
Lionel Messi'nin futbol maçlarında yaptığı paslardan , yüz hareketlerinden ve gollerinden bir demet haline oluşan ve kısaca Messi şov dediğimiz bu görüntüler futbol tutkunları tarafından ilgiyle izlenecek. Biri bu Arjantinli'yi durdursun..

Gol atınca spiker de "Evet gooll , Messi böyle istedi! Çalım atmıyor "adam yiyor" adeta orda !! " türünden garip ve komik yorumlarda da bulunuyor.

Ancak izleyince siz de hak vereceksiniz dünyanın belki de en yetenekli futbolcusu olan Messi ve onun futbol şovu dört dörtlük..

Messinin hayatına da kısaca değinmeden geçemeyeceğim..Daha henüz çocukken gittiği doktorlar ailesine " Bu çocukta kemik erimesi var , uzun süre yaşaması neredeyse imkansız " demişler.. ANcak onun hayat azmi ve kararlılığının onu dünya futbolunun en tepesine çıkardığını hayretle izliyoruz.. Şu an 21 yaşında olan Messi galiba 10-15 yıl daha en iyi takımlarda oynayacak gibi gözüküyor.











videonun devamı...>>

Sadece Arkadaş - Just Friends izle

0 yorum
2005 yılı yapımı bir evlere şenlik komedi filmi olduğunu düşündüğüm Sadece arkadadaş filmini dün sınavlardan hemen sonra izlemek üzere açtım..

Filmin ilk başlarında "galiba sıkıcı bir film" olarak düşündüğüm anda konusu bir anda 10 yıl ilerisine atladı..Yani lisede aşık olduğu kankasını ayarlayamayan adam on yıl sonra yeniden aynı kızla karşılaşır. Ancak Los Angeles'in en hızlı kovboylarından olan ve attığı taşla isteği hatını ayarlayan adam gittiği New Jersey kasabasında eski kankasıyla karşılaşır.. On yıl öncesinden gelen hırsla kızı elde etmek ister.Gerçek şudur ki sanki kendisi ile birlikte sanki eski "genç halleri , şişman vüdudu ve becerisiz deneyimleri" de gelmiştir..

NE olmuştur karizma ve istediği kızı tavlayan yakışıklımıza.. Bir tane de sağlam bir rakibi vardır ve boyuna kıza "kendi isminde oluşturduğunu iddia ettiği " "Jamie" şarkısını okumaktadır..

Film hakkında Amerikan dergileri bile "Hilarious" , yani Türkçesi "Uçuk , tam komedi , şaşırtıcı" benzetmesini yapıyorlar..


Ryan Reynolds , Amy Smart , Anna Faris ile Chris Clein gibi komedi filmlerinin vazgeçilmez oyuncularının yer aldığı filmin ana fikri ise kısaca " Bir erkeğin hiç duymak istemeyeceği iki sözcük : Sadece Arkadaş" ...












videonun devamı...>>

Yahşi Batı full izle

0 yorum
Arog ve Gora filmlerinin devamı niteliğindeki Cem Yılmaz ve ekibinin son filmi olan Yahşi Batı 2009 yılının son ayında gösterime girmişti..

Cem Yılmaz filmde bir üç kağıtçı olarak arkadaşına pahalı bir ayakkabı kakalamaya çalışacak , o da olmazsa Osmanlı Devletinden bir şehzadenin pahalı şeysini pazalayacak..

O nedenle satışı yapacağı adama bu şeylerin hikayelerini anlatması gerekiyor. Sallaya sallaya bitiremediği hikayenin anlatıldığı bir komedi filmi olan Yahşi Batıyı full izleyebilirsiniz..


Güya Cem Yılmaz ile Ozan Güven teşkilat-ı mahsusa ajanları olarak gizli bir görev için vahşi batıya gönderilmişlerdir ve onların bir valiyi bularak osmanlı sultanının hediyesini takdim etmeleri gerekmektedir. Vahşi batı klişelerinin kullanıldığı esprileri izlerken kırıldım vallaa.Bir de Demet Evgar'ın babasını küçükken kaybetmiş ve kendisini tek başına yetiştirmiş bayan rolü bence iyi idi..

Haa , yeri gelmişken belirtiyim Zafer Algöz ile Özkan Uğur da filmde sağlam rolleri kapmışlar..



Tek Parça ( alternatif 2)



Tek Parça ( alternatif 3)




videonun devamı...>>

Bkm Halay izle Bkm Halay skeci

0 yorum
Çok güzel hareketlerin , namı diğer Bkm oyuncularının komik skeçlerine bugün bir yenisi daha eklendi..

Halay ekibinden bir kızın talibi vardır.ancak kızın abisi çok serttir.Abi hem sert hem de kız kardeşinden kendisine talip arayan garip bir tiptir..

Hamdi de bu abinin kız kardeşine kesiktir. Skeçte Hamdi abinin gönlünü almak için abiye tulumba tatlısı ikramında bulunuyor..

Halay skecinde Büşra da halaycı ekibin baş kızı rolünü üstlenmiş..Ersin de Büşra ya yanıktır. Ersin Büşraya "elbise yakışmış gııı.." deyince kız da "Sen de hep aynı şeyi söylüyorsun " demesin mi orası ayrı bir komik.. Ersin de bunun üstüne "Sen de hep aynı şeyi giyiyorsun " deyince salon yıkılıyor..

DAhası Büşra'nın abisi de balta vurucusunun "hıh hıh " deyicisiymiş. Yani adam baltaya sarılıyor , onun ıkınma sesinin Büşranın abisi yapıyor. Mesleği buymuş...

Kesinlikle Bkm nin bu halay ekibi skecini kaçırmayın izleyin derim..































videonun devamı...>>

Anaa Messi izle Messi Gören Türkler

0 yorum
Anaa Messi izle Messi Gören Türklerİspanya'da ünlü ARjantinli sambacıyı gören Türk öğrenciler ona arabasında adeta ufo muamelesi yaptılar.. Vİdeoyu izledikten sonra da komik geleceğinden emin olduğumuz bir diğer nokta ise Messi'nin bu durumda son derece soğukkanlı olduğu idi..Ne de olsa Türkiyede öyle 200 milyon euroluk Messi ayarında bi topçu yok..İşin aslı bu genç çocuk İspanya'daki Türklerden hayli çekiyor gibi..Çocuklar arabanın dibine gelip "Anaaa Messi , ana Messi değil mi bu yaa!!..." gibisinden biraz abartmasalardı iyi olacaktı emmee.. Hatta ardından Messiye kapıyı aç lenn falan hiç gerekmezdi :D






videonun devamı...>>

Gülben Ergen Beyaz Showda

0 yorum
30 Nisan 2010 günü yayınlanan Beyaz Show'un üç ünlü isminden birisi olan Gülben Ergen , Beyaz Showda kendisinden fazlasıyla iyi söz ettirdi.. Farklı ve seksi elbisesi ile "Bay Doğru" şarkısını playback da olsa bi okudu şöyle..Ancak izleyicinin en çok merak ettiği ise sahnede Gülben Ergen in performansı idi..



>



videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle