Ankarada Deprem Oldu

0 yorum
Şimdi Kanal D haberden aldığım ve son dakika olarak kayıtlara geçen deprem 19.40 sularında gerçekleşti.. Depremin şiddeti hakkında henüz tam bir bilgi olmamakla birlikte şiddetinin 5 ve üzeri olabileceği söylendi..

Ankaralıları tam 15 saniye sallayan depremin hayli şiddetli olduğunu sizlerle paylaşalım..
videonun devamı...>>

YGS Sonuçları Açıklandı

0 yorum
Günün belki de üniversite sınavlarına giren (Bu yıl adı Ygs sınavları oldu) öğrenciler açısından en önemli haberi YGS sınav sonuçlarının açıklanması oldu..

Şimdi sizlerle 30 Nisan 2010 - Cuma günü itibariyle açıklanan YGs ile ilgili değişik ve çarpıcı anektodları paylaşmak istiyorum:

Bu yıl yine bir buçuk milyondan fazla öğrencinin girdiği (geçtiğimiz yıllarda tek oturumda yapılıyordu ve sınavın ismi ÖSS idi) sınavdan tam 14000 öğrenci 0 çekerek kırılması zor bir rekora imza attı..


İki kişinin birinciliği paylaştığı YGS sınavında en başarılı bu gençlerden birisi İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Günay Yolcu ile Konya - Meram Fen lisesi bayan öğrencisi Ayşenur Şam oldu.. Günay , sınava öylesine hatta kendi deyimiyle "eğlence olsun diye girdi"...

Sınavda matematik sorularından bir tanesinin sonradan hatalı olduğu tespit edildiği için bu yılki üniversite sınavı ilk aşaması olan YGS den matematikte 0 çeken olmadı..Çünkü hatalı olan soruyu herkesin doğru yaptığını kabul ettiler.


Sınavda Askeri Liseler , Polis Akademisi öğrencileri ile Sosyal Bilimler okullarında % 100 başarı dikkat çekti..


YGS En Başarılı İller - 2010

Yalova
Kayseri
Aydın

en başarılı ilk üç il ünvanını bu yıl alırken İstanbul , Batman ile Erzurum illerinin gerisinde kaldı.


Diğer bir önemli dipnot ise sınava katılan öğrencilerden tam 70000 adayın 140 baraj puanını geçemediği idi.. Dolayısıyla bu 70000 aday , ikinci oturuma yani LYS sınavına katılma hakkı kazanamadı...


Kızlarda başarının % 87 olduğu ve erkeklerde ise başarı oranının % 79 olduğu tespit edilen diğer YGS bilgilerinden..
videonun devamı...>>

Office 2010 komik reklamı

0 yorum
Office 2010 programının özellikle powerpoint ile alakalı bir kısmı değerlendirilmiş reklamda.. Bir dişçiye annesiyle birlikte gelen bir çocuk dişçiyi madara ediyor , onun dişini çekmesini engelliyor..

Bizim dişçi ise bunun üzerine hemen bir Powerpoint sunumu hazırlıyor , içerisine de sallamasyon bir masal atarak güya çocuğu ikna ederek onun dişini kolayca çekiyor.Bu aralar izleyicilerin yoğun istekle aradıkları bu reklam klibini ben başarılı bulmadığımı belirtmek isterim..Office'in böyle bir reklama ihtiyacı mı vardı ayrıyeten..Zaten Türkiye'deki windows xp veya windows 2000 ve benzeri işletim sistemleri olanların Office dosyaları paket halinde bilgisayarlarında yüklü değil mi?

Bir de reklamın en sonunda çıkmış "Bana bir office verin size bir aslanın dişini çekiyim!!" diyor...

Yaaaa bırak aslan yer mi bunları :) diyesi geliyor insanın...






videonun devamı...>>

Dünya Kupası 2010 Şarkısı izle

2 yorum
2010 yılında bilindiği gibi futbolda dünya şampiyonluğu müsabakaları Afrika'da yapılacak..

Ne yazık ki becerisinden şüphe ettiğim megaloman kişilik Fatih Terim sayesinde uğrunda "reklamlarını bile Afrikalı çocuklara oynattığımız , aylarca Türkiye Afrika'da sloganları " attığımız maçların ardından Türk seyircisi ne yazıkki milli takımını 2010 Afrika - Dünya kupasında izleyemeyecek..

Bizim yapacağımız ise Shakira'nın bugün seslendirdiği "2010 African World Cup Official Song" yani Türkçesi de "2010 Afrika Dünya Kupası Resmi şarkısı" ile coşmak ve mücadeleleri biraz hüzünlü izlemek olacak..

Ben de Shakiranın okuduğu dünya şampiyonası şarkısını dinlemeye can atıyorum..Şu yazıyı sizinle paylaştıktan hemen sonra yapacağım ilk iş o şarkıyı size dinletmek ve tabii dinlemek olacak...

İşte karşınızda Shakira ve dünya kupasının beklenen şarkısı...


Şarkının ismi ise Waka Waka , Shakiranın kıvrak dansları ve sağlam sesiyle şimdiden milyonların izlediği ve dinlediği şarkıyı siz merak etmiyor musunuz..







videonun devamı...>>

Süper Loto 29 Nisan Sonuçları

0 yorum
Süper Loto 29 Nisan SonuçlariSiz de şans oyunları meraklısı iseniz ve hemen her hafta süper loto ve benzeri şans oyunlarına bir miktar paranızı yatırıyorsanız potansiyel zenginlerdensiniz...

29 Nisan 2010 itibariyle 132. Süper Loto çekilişlerine göre kazanan şanslı numaralar şu şekilde sıralanıyor :


4, 7, 12, 18, 21 , 22






Belki de büyük ikramiyeyi kazanan izleyicimize bu yazımız yardımcı olacaktır.. Eğer bizden bu süper loto 132. hafta sonucunu okuduğunu duyarsak ve bize de bi miktar yardım etmezse çok kızarız ha....
videonun devamı...>>

Efkan Şeşen Vakitsiz dinle

0 yorum
Efkan Şeşen abimizin en sevilen şarkılarından birisi olan Vakitsiz şarkısı "slow ve aynı zamanda özgün müzik dinleyicileri" için bence ideal bir şarkı..Hem şarkıyı güçlü bir yorumla okuyor hem de müzik insanı cezbediyor.. Alternatif müzik arayan arkadaşlarımıza Efkan Şeşen'in hem bu şarkısı hem de "Dozuk Altı Yollarında" , "Yüreğim Yangınlarda " şarkılarının bulunduğu albümü şiddetle tavsiye ediyorum.. O albümünün adı ise "Gözleri Hala Çocuk".


Vakitsiz - EFkan Şeşen (Şarkının Sözleri)

Vakitsiz bir sonbahar akşamındaydım
Candan öte dermansızım köşelerdeyim
Yar koynuna yatsam bile gurbetlerdeyim
Çok arkadaş kaybetmişim dalgınlardayım
Beni yormayın, beni kırmayın anlamazsanız kalsın
Hiç dokunmayın
Deniz sakine, dağlar çiçeğe
İçten vermeye geçemedik, geçemedik
Koca kışın ayazından vay
Vakitsiz bir sonbahara yakalandık vay
Yaz düşünde çok sarardık
Yaza varmadan
Bir adım bir adım daha
Büyüsün artık
Bir çok anı sıcak henüz
Yüreğe kattık
Gözlerimde canlanıyor
Gülüşü içten
Çok arkadaş kaybetmişim
Hiç kararmadım
Beni yormayın, beni kırmayın
Anlamazsanız kalsın
Hiç dokunmayın
Deniz sakine, dağlar çiçeğe
İçten vermeye
Geçeceğiz geçeceğiz
Koca kışın ayazından vay
Vakitsiz bir sonbahara yakalandık vay
Yüz düşünde çok özledik
Yaza varmayı







videonun devamı...>>

Bi Zahmet Balıkçı

0 yorum
Bi Zahmetin sevilen oyuncusu Gökhan Yıkılkan bu bölümde kendisinden balık almaya gelen ablamızdan önce balıklara su serpmesini istiyor..Tabii bayan hafif itirazkar olunca "balıkların kalitesini su atınca anlarsın" diyor..Peki gerçekten balığın kalitesi öyle mi anlaşılır.. Tabii ki değil..Kadın da zaten bu olayın üzerine ilk kez duyduğunu söylüyor..

İkinci aşamada da balığın içerisine parmağını sokmasını istiyor.. Kadın ise yine itiraz ederek "ben evde balık bile yıkamam "dese de yine de ikna ediliyor. Sonra da balığın diline dokunduruyor.

Üçüncü aşamada da müşteriden telefonunu yazmasını isteyince izleyenler orada kopuyor. Kadının tepkisi ise "bi kilo balık aldık neler yaptırıyorsun!!" Yeterince komik bir bölüm kanaatimce.

En sevilen bi zahmet videolarına devam edeceğiz.







videonun devamı...>>

Facebook'un Zararları Neler

0 yorum
Hemen her internet kullanıcısını etkisi altına alan ve birkaç yıl önce parlak zekalı bir Amerikan öğrencisi tarafından "yalnız kendi üniversitesindeki arkadaşlarıyla bilgi paylaşımı" amacıyla yapılmış Facebook'tan nedir çektiğimiz diyerek sözlerime başlıyorum..

Birincisi facebook'u ne amaçla kullandığını bilmeyen milyonlarca kullanıcısı var bu portalın.. Ne oluyor amaç bilinmediğinde : Saatlerce anlamsız facebook sayfalarında dolaşılıyor , o video senin bu video benim havasıyla resmen yüzlerce dakikamız öldürülüyor.. Yok efendim "bugün şu kadar resim paylaştım arkadaşlarımla , dün Ali çok güzel bir video paylaşmış , belki yarın en sevdiğim face arkadaşım bana güzel bir mesaj gönderir vs...

Tabii , öldürülen dakikalar o siteyi kullanan insan açısından büyük bir zarar..internette o kadar araştırma yapacak (bilim , kültür , sağlık vs..) alan varken bir anda çoğumuz internet tarayıcımızın bir köşesine "facebook un eklentisi veya imini" yapıştırdık.. Varsa yoksa face..

Derin ve detaylı bir araştırma sonucu sizlere sunduğum bu makale'vari facebook bildirisine kullanıcı sayılarıyla devam edeceğim..Türkiye'deki facebook kullanıcı sayısını merak eden arkadaşlarımıza rakamı veriyorum : Taaam 14.5 milyon insan...Neyse ki bu rakamla 20 milyonluk kullanıcısı bulunan İngiltere'nin biraz gerisindeyiz :)


FAcebook'un benim gözlemlediğim kadarıyla ikinci büyük yan etkisi/zararı ise yaratıcı zihni neredeyse öldürüyor olması..Bunun ne anlama geldiğini küçük yaşta face kullanıcısı olan oğlu veya kızı olan dostlarımız muhtemelen anladılar.. Yani , bir materyal ile saatlerce uğraşarak anlamlı (isterse anlamsız olsun farketmez) / anlamsız bir şekil tasarlandığında kullanılan CPU (kullanılan zeka yüzdemiz diyelim buna) muz ile facebook 'ta video , resim vb.. şeyleri upload ederken kullandığımız CPU muz aynı mı sizce ?!


Üçünce zarar olarak ise internet kaynaklarının şuursuz yere harcanması ve kota aşımını görüyorum.. Unutmadan kullanıcı sayımızla ilgili bir dipnot eklemeliyim.. Dünyada kullanıcı sayısının artış oranına göre en hızlı kullanıcı kitlesine sahip olan ülke Türkiye görünüyor..



Zarar Dört : Sizler de facebook'u ne amaçla kullandığınıza dikkat etmeli , özellikle 16 yaşının altındaki çocuklarınızı bu portaldan mümkün mertebe uzak tutmaya , mümkün değilse çocuklarınıza saat kotası koymaya çalışın.. Çünkü yayınlan belirli videolar hem şiddet , hem cinsellik , hem de ahlaka uygun olmayan öğeler içerebiliyor..


Beşinci büyük zararı olarak düşündüğüm şey ise : Sosyal hayatımızı ve insanlarla olan ilişkilerimizi bilgisayar ekranından gerçekleştirmek , sportif ve kültürel faaliyetlerden uzaklaşmak olarak görünüyor..




Bu konuyu beğenirseniz ve sizden de facebook 'un zararlarına dair çeşitli yorumlar gelirse yaptığım araştırmayı iyice derinleştirip sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..
videonun devamı...>>

Murat Boz Hayat Sana Güzel dinle izle

3 yorum
Murat Boz Hayat Sana Güzel dinle izleMurat Boz'un son video klibi için kullandığı bomba şarkı olan "Hayat Sana Güzel" daha şimdiden özellikle arabasıyla hava atan arkadaşlarımızın başucu şarkısı oldu diyebilirim.. Temposu , sözleri ve Murat Boz'un şarkıyı yorumlaması vs... hepsi çok hoş. Kaldı ki şarkıcının kendi karizması da ayrıyeten izleyen özellikle bayanları mestediyor..Kısacası böyle güzel şarkılar çıkarmaya devam Ederse Murat Boz bu yaklaşan yazın gözde popçularından olacak gibi..

İsterseniz bu şarkıyı dinleyip bizlerle nasıl olduğu hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz..

Şarkının Uzunluğu : 4 dakika 44 saniye

İşte Murat Boz'un yeni bombası - HAYAT SANA GÜZEL

Dokunmayın tuz basmayın yarasına
Sevmeyeni hadi birakin dogasina
Hayat sana güzel ama asil soru
Gönül razi mi yarim ekmek arasina

Bana bisey deme lütfen bosu bosuna
Teselli edilmek gitmiyor hosuma
Bundan sonrasi benimle ilgili
Sanki vazifemi üstüne başina

Zamanından önce girdi her yasina
Bi hiç uğruna göre yine görgülü ilgili
Begenmediysen sözlerimi
Topla git hadi herşeyini

Bilemiyorum ne kadar sürecek
Toparlanmasi almasi demini
Sevmediysen sözlerimi
Topla git hadi herşeyini

Bilemiyorum ne kadar sürecek
Toparlanmasi almasi demini...









videonun devamı...>>

Bi Zahmet Öğrenci Anketi izle

0 yorum
Bi zahmetin yaklaşık iki ay önceki bölümünde öğrenci rolü yapan yaramaz adamımız birkaç milyon isteyecek bayandan..Üstelik ona evet-hayır anketi yaptırdıktan sonra...İlk önce kadına sorular soracak , ardından ondan halk oyunu oynamasını isteyecek..Manipülasyon konusunda yetenekli olan Bi zahmet'in bomba oyuncusu her kılığa girebildiğini bize yine ve yeniden ispat ediyor..








videonun devamı...>>

İzmir'deki Seri Cinayetler

0 yorum
İzmir'deki Seri Cinayetlerİzmirde iki gün öncesinde (25 Nisan )Balçovada gerçekleşen korkunç olayla ilk olarak 27 yaşındaki bankacı bir bayan kafasından vurularak öldürülmüştü.. Ardından bir gün sonra yine Balçova'da ve bir önceki olay mahalline yüz metre ileride ikinci bir cinayet yaşandı..BU olayda da gencecik üniversiteli kızımızı (Ayşe Selin Ayla- 22) cinayete kurban verdik..

Bu noktada emniyetin işine karışmak gibi olmasın ancak , şahsi görüşüm odur ki aynı yerde bir gün arayla bir seri cinayet işleniyorsa bunu engellemesi gereken galiba Balçova sakinleri değildi.. Yine bir cinayet bu gün 05:30 sularında gerçekleşti.Ne hikmetse polis bu cinayeti de önlemeyi başaramadı.. Eyy emniyetin önde gelenleri bu işe artık bir dur deyin.. Oradaki millet kafayı yiyecek , herkes "acaba benim veya kızımın başına da böyle bir şey gelir mi? " korkusu içerisinde...

İşlenen üç cinayetin de genç bayanların (birisinin travestilik yaptığı öğrenildi son cinayet kurbanının...) kafalarına isabet eden kurşunlardan kaynaklandığı elimize bugün TRT haberlerinden geçti ve bu işi araştırmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla veriyoruz.. 7.65 mm lik silah üç olayda da kullanıldığından İzmir'de yaşanan bu kabus gibi olaylar akıllara seri cinayet şühpesini getiriyor..

Dileğimiz odur ki bu cinayetlere adı geçen her kimse bir an önce cezalandırılması..Lütfen o bölgede yaşayan vatandaşlarımız soğukkanlılığını yitirmesin ve şüpheli bir durum sezerlerse de polise bildirsinler.. Yine de polise olan güvenimizi bu olayların sarsmaması dileğizle..
videonun devamı...>>

Getafe Sevilla maçının Golleri izle

0 yorum
Getafe Sevilla maçinin golleriDün oynanan LA Lİga maçı Getafe ile Sevilla maçı tek kelimeyle şölendi..İspanya liginde bu yıl şampiyonlar ligine katılma şansları bulunan Sevilla maçta bi ara öne geçmesine rağmen ağlayan taraf oldu..Nefes kesen mücadelede son dakikaya kadar heyecan dinmedi ..Ev sahibi ekip Getafe , son dakika (90+3) larda bulduğu penaltıyla maçı 4-3 kazanmasını bildi..Tam 7 golün atıldığı mücadelenin golleri ve ayrıntılı özetini ispanyol bir kanalın (dili İspanyolca) özet görüntülerinden burada bulabileceksiniz...







videonun devamı...>>

Abiye Kuzu Gülüyor izle

2 yorum
Abiye Kuzu gülüyor izleTürk Malı dizisinin tartışmasız en komik oyuncusu olan Binnur Kaya'nın üstlendiği ev hanımı - Abiye Kuzu rolü kesinlikle tuttu..İzleyicileri her hafta yayınlanan yeni bölümleriyle gülme krizine sokan Türk Malı dizisinin belki de en komik bölümleri Abiye Kuzu'nun kahkahalarla gülme sahneleri..Yetenekli bir oyuncu olduğunu bu diziyle de ispatlayan Binnur Kaya'dan Abiye Kuzu tiplemesinin en komik bölümleri bize ulaştıkça sizlerle paylaşacağız..Biraz gülmekten ne kaybederiz (!) bu Kuzulara...İşte sizlerle Abiye Kuzu ve yersiz kahkahaları....

Kafasındaki birkaç tahta parçası eksik ev kadını rolü ve yemek yapmama alışkanlığıyla çoğu ev kadınımızı gülme krizine daha çoook sokacaklar gibi...





videonun devamı...>>

Ziynet Sali Rüya dinle izle

0 yorum
Ziynet Sali Rüya dinle izleŞarkının sözleri Sinan Akçıl'a ait olup 2010 yılının iddialı slow şarkılarından birisi bence Rüya şarkısı..Ziynet Sali'nin belirli bir hayran kitlesinin de olduğu düşünülürse bu şarkı bu aralar hayli izlenip dinlenecek..Klipte de görsel açıdan zenginlikle ve Sali şovu görmek mümkün...

Ziynet Sali - Rüya

Benim sevgim göklere sığmadı

Yerde de kalmadı

Korudum hep dua ettim

Benim başka bir ricam olmadı

Sadece sev beni

Her gece gördüğüm o rüya gerçek olsa

Yanıma koşa koşa gelsen


Geceyi yedi güne bölsen

Elini tuta tuta ölsem

Bizi kaybetmem

Beni dünyada başka hiçbir şey

Böyle mutlu etmez

Yazık kalbim bir daha atmadı

Aşkı da tatmadı

Ya da ben itiraz ettim

Bütün bunlar bir rüya olmalı


Sonunda mutluluk ve de sen

El ele yine gülerek

Yanıma koşa koşa gelsen

Geceyi yedi güne bölsen

Elini tuta tuta ölsem

Bizi kaybetmem

Beni dünyada başka hiçbir şey

Böyle mutlu etmez







videonun devamı...>>

Galatasaray Bursa maçı geniş özet

0 yorum
Galatasaray Bursa maçinin özeti izle31. haftanın en önemli maçlarından olan ve Ali Sami Yen de oynanan Galatasaray Bursa maçı tüm 90 dakikasında nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu..Tarafların birer puan almasıyla liderlik Bursa'dan Fenerbahçeye geçmiş oldu..Galatasaray da bu maçta kaybettiği iki puanla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6 ya çıkarmış oldu...Şampiyonu belirleyen bu kritik maçın geniş özetini verelim sizlere...


Birinci Yarı : Maçın ilk on dakikası Galatasaray'ın baskılı oyunu ve etkili ataklarına sahne oldu.. İLk yarının geri kalan kısmında ise her iki takım da beşer tane net gol pozisyonunu değerlendiremedi..


İkinci Yarısı: Maçın en önemli gol pozisyonları bu yarıda oldu..Ancak bana kalırsa Bursaspor'un ilk yarıdaki etkili ismi Caner , biraz yorgunluktan olsa gerek birkaç pozisyon dışında etkisini yitirdi..Aynı şekilde Galatasaray'da ilk yarıda sağ kanatta oynayan arda da ikinci yarıda neredeyse sahada yoktu.. Galatasaray'ın en etkili iki ismi maçta Milan Baros ile Keita idi..Bursaspor'un sağlam defansı ve kaleci Ivankov'un müthiş kurtarışları Galatasaray'ın gol atmasına izin vermedi.. 73.dakikada Galatasaray'da defans oyuncusu Neill ile aynı pozisyonda Bursasporlu Zapatocny birer tane daha sarı kart görerek oyundan atıldılar..SOn onbeş dakikası onar kişiyle oynanan oyunda Galatasaray'ın hücuma dönük yaptığı değişiklik ile oyuna giren JO da maçı kurtarmaya yetmedi..


0-0 biten maç ile Bursaspor ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı bire indi..Liderliği hediye eden Bursaspor bu maçta adeta bir derbi maçı performansı gösterdi...
videonun devamı...>>

Hande Yener Sopa Albümü Dinle

0 yorum
Hande Yener 'in bu albümden önce tam 8 tane albümü çıkmış ve bana kalırsa bu kadın tutuldu.. Ara sıra tarzını değiştiren bir şarkıcı olsa da (buna müziksel kişilik bunalımı de diyebiliriz...) son albümü bir önceki albümünden kesinlikle daha iyi şarkılar içeriyor..

Albüm Hakkında

Albümüm müzik direktörlüğünü Sinan Akçıl yapıyor.. Kliplerine gelince de çekilen yeni video kliplerinde seksi sanatçı tüm seksapalitesini kliplere yansıtmış diyebilirim..Klipte kullanılan çeşitli kostümler klipleri izleyenlere hayli keyifli dakikalar yaşatıyor...

Yeni Albüm : Sopa

Bu almümde "yasak aşk" şarkısı da en az Sopa kadar dinlenebilecek kaliteli bir şarkı..İşte HAnde Yener'in Sopa Albümünden dinleyebileceğiniz birkaç şarkı...




Hande Yener 'in Sopa Albümündeki slow çalışması sizlerle…



videonun devamı...>>

Ziynet Sali Mor Yıllar dinle izle

0 yorum
İzlesene den aldığım bu şarkıyı yine yaklaşık dört gündür aralıksız dinliyorum..Herkesin müzik keyfi ve anlayışı farklı tabii..ANcak ben özellikle slow pop müzikten hoşlanan birisi olarak Ziynet Sali'nin bu şarkısını kesinlikle daha önce izle/dinle memiş olanlara tavsiye ediyorum..Belki bir başka şarkıcımız bu şarkıyı yorumlasaydı bu kadar keyif almayabilirdim ancak Ziynet bacı resmen şarkıyı yiyor..Dİline beline sağlık Ziyno...

Şarkının Sözleri sizlerle

Eksik zamanların sensiz zamanlarnm dizilir önümde
Suçluymuşum gibi sensizliği sanki sevmişim gibi
Beni yerden yere
Beni yıldan yıla vuran yalnızlığı
Gelip götür benden

mor yıllar....
Dolu dizgin geçer üzerimden
Yüzümde çizik çizik sevda yazılı
Seninki en derine süzülür gider
Sol yanağımdan

Ah yıllanmış aşklar geçer gider gözümden
Sonuna gitmek ya da kalmak yazılı
Yanımda kalsan bozulur döner kader
Son durağında....

Diye devam ediyor Mor Yıllar şarkısının sözleri...





videonun devamı...>>

Beşiktaş Sivasspor naklen canlı izle

0 yorum
Bugün ligdeki düğüm çözülecek gibi görünüyor..Nedeni ise son haftalara yaklaşılmış olması.Aynı zamanda zirvenin iddialı ekiplerinden Beşiktaş'ın akşam Sivasspor ile kendi evinde oynayacağı maç öncesinde mutlak üç puan parolasıyla çıkacak maça..

Beşiktaş önceki 3 haftada kaybettiği 7 puan ile şampiyonluk iddiasını neredeyse kaybetmek üzere..

Maça İlişkin Bilgiler

Turkcell Süper Lig 11. Hafta
24 Nisan Cumartesi
Maçın Hakemi : Kuddusi Müftüoğlu
Maçın Saati : 19.00
Stat : İsmet İnönü Stadı / İstanbul

Maçı canlı naklen izleyin , bu önemli karşılaşmayı grek Sivassporlu izleyiciler , gerekse de Beşiktaşlı futbolseverler müthiş merakla bekliyor...


Zorlu maç öncesi elimize geçen her iki takımın da ilk 11 leri şu şekilde:

Beşiktaş :
Rüştü
İbrahim Kaş
Ferrari
Sivok
İbrahim Üzülmez
Uğur İnceman
İsmail Köybaşı
Fink
Serdar Özkan
Tello
Bobo

Sivasspor:

Akın
Hayrettin
Yasin
Sedat
Musa
Cihan
Abdurrahman
Kadir
Keita
Mehmet Yıldız
Kamanan



videonun devamı...>>

Tarkan Esrarla Yakalandı

0 yorum
Herkesin aklına ilk gelen soru haberlerden öğrendiğimiz bir dönemin pop starının yaramazlıkları...

Tarkan , yavaş yavaş "Battery low" dedirtmeye başladı son zamanlardaki vukuatlarıyla..Günahını almayalım amma "Tarkan ot kullanıyormuş" lafları son dönemde Tarkan hayranları arasında geçen diyaloglardan...

Bir aydır sürekli gözaltına alınan Tarkan'ın evinde ele geçirilen kokainden dolayı başı ciddi tehlikede..En son olarak savcının Tarkan hakkında düzenli olarak emniyete gelip ifade vermesi yönünde çeşitli haberler geçiyor...

Biz "Tarkan kişilik olarak iyidir , o hala bir pop star , baksana Avrupa'da bile binlerce hayranı var vb..." diyerek pohpohladık ama bakalım Tarkan hakkında çıkan "esrar kullanıyor" haberlerinin yanlış olduğunu kanıtlayabilecek mi!!
videonun devamı...>>

Günel Didem dinle

0 yorum
Günel Didem dinle Günel'in adeta ses telleriyle şov yaptığı bu şarkıyı yaklaşık bir haftadır kesintisiz dinliyorum...Manyak derecede güzel okuyor bu şarkıyı Azeri kızı didem...

Henüz 12-13 yaşındayken okuduğu Didem şarkısıyla meşhurlaşan Didem'in bir ara epey hayranı da vardı.. Ben şahsen 100 kere falan dinledim bu şarkıyı...Günel'in henüz çok çıkardığı çıkardığı bu albümdeki Didem şarkısının video klip yönetmenliğini de İbrahim Tatlıses yapıyor...


Şimdilerde bayağı manken gibi Günel , allah nazarlardan saklasın inşallah :)

İşte Didem şarkısının sözleri sizinle:

Kar olam, dağ başlarında dolanam, ben olam
Didelerinden dökülen yaş olam
Konuştuğun dillerinde bal olam
Sen olmazsan yaşayamam

Oy didem, didem didem didem, sensiz nerelere gidem
Oy didem, didem didem didem, başım alıp nere gidem
Oy didem, didem didem didem, sensiz nerelere gidem
Oy didem, didem didem didem, sen olmazsan yaşayamam

Saz olam avuçlarında kıvranam ben olam
Konuşurum ömür boyu söz olam
Yüreğinde yanam, yanam koz olam
Sen olmazsan yaşayamam

Oy didem, didem didem didem, sensiz nerelere gidem
Oy didem, didem didem didem, başım alıp nere gidem
Oy didem, didem didem didem, sensiz nerelere gidem
Oy didem, didem didem didem, sen olmazsan yaşayamam....






videonun devamı...>>

Zayıflama İlacından Öldü

1 yorum
Bursa'da bir üniversite öğrencisi olan Ebru Atabeyoğlu adındaki 24 yaşında genç kız kullandığı zayıflama haplarının kurbanı oldu!

22 Nisan 2010 günü yaşanan olayı Kanal D haberden dinlediğim kadarıyla sizlerle paylaşmak istiyorum.Zayıflama hapından gelen bu ölüm haberini paylaşmamın asıl sebebi son zamanlarda sırf bu ilaçlardan kaynaklanan ölümlerin aşırı derecede artmış olması...Lütfen "güzelleşeceğim , kilo vererek daha çekici bir fiziksel görüntüye kavuşacağım..." vb.. gibi gerekçelerle doktora bile gitmeden bu ilaçları kesinlikle kullanmayın..

Genç kızımızın ölümü ise babası ile birlikte gittiği bir nişanda aniden yığılması şeklinde olmuş.. İlaçların belirtileri olarak ailesiyle paylaştığı iki sıkıntısı ise son zamanlarda bel ve kasık ağrılarının artması olmuş...


Uzmanlar kızın ölümünün büyük etkisinin zayıflama ilaçları olduğunu söylüyor..Peki nedir bizim zayıflama ilaçlarına olan merakımız..Bize bu ilaçları çok cazipmiş gibi gösteren asıl sorumlu hiç kuşkusuz internette son dönemde hayli yaygınlaşan zayıflama hapı reklamları oluyor..

Hangi Tür Zayıflama ilacı Tercih ediliyor : Genellikle bitkisel olan zayıflama hapları son dönemde epey tercih edilmeye başlandı..Nedeni ise bu tür ilaçların hemen her eczanede bulunuyor olması ve ayrıca ilaç fiyatlarının da 30 ila 150 tl arasında değişiyor olması asıl tercih nedenleri!!

Zararlarından Birkaçı : Tüm zayıflama haplarında , söylenmese de kimyasal dolgu maddeleri kullanılıyor.BU dolgu maddeleri ilacı kapsül haline getirmek amaçlı. Büyük bir yan etki olarak ilaçların tansiyon sorunu yarattığını belirtelim..

Zayıflama amaçlı kullanılan bu ilaçların tek başlarına kullandığında çok büyük bir zararı yok gibi gözükse de yapılan araştırmalar , zayıflama ilaçlarının diğer ilaçlarla birlikte alındığında müthiş derecede tehlikeli olduğu yönünde..

videonun devamı...>>

Ali Kırca Kimdir

0 yorum
Ali Kırca kimdirValla bazen akşamları şov habere göz atmak gibi hoş olmayan bir eylem gerçekleştiriyorum..Neden hoş olmadığını da sizlerle paylaşayım dedim.. Ne de olsa burası benim kişisel blogum..

Ya bu adamdan nefret etme noktasına geldim her nedense..Kimden bahsediyoruz tabii ki Ali Kırca'dan..Adam sütten çıkmış ak kaşık gibi mübarek , hatta ve hatta sütün içinde duran bir kaşık da diyebiliriz..nerden öğrenmişlerse haber bültenlerinde sanki çok ünlü bir şairmiş edasıyla Ali Kırca'ya çeşitli yorumlar yaptırıyorlar.. Nesin sen , neyi savunuyorsun diye sorarlar adama..Bir dönem bildiğim kadarıyla Hukuk Fakültesini bile bırakma noktasına gelen Ali Kırca'nın bence türkiye'nin en geyik enkırmeni olduğu açık.. Kardeşim her haberi de duygusal sunan bir başka haber spikeri daha bulamazsınız..Bir gün solcu , bir gün sağcı , bir gün islamcı bir adam bana göre Ali Kırca..

Otelde yaptığı çapkınlık için ise aslına bakarsanız izlemedim ama bence masum bir kaçamaktır herhalde..Belki de otelde iken böyle bir fikri yoktu ancak insanlar bazen isterler , bunu büyütmüyorum... Medya maymunluğu için 2010 yılının bana kalırsa en iddialı isimlerinden Ali abi...
videonun devamı...>>

Arda Caneri Yumrukladı

0 yorum
Arda Caneri YumrukladiBugünün flaş haberi olarak televizyonlardan izlediğimiz olay şöyle cereyan etmiş..Öncelikle güzel bir havada başlayan antrenmanda Galatasaray , pazar günü Bursasporla oynayacağı kritik maça hazırlandı..Ancak tatsız bir müdahale sonucu gerginleşen iki futbolcudan Arda Caner 'e yumruğu çaktı. Hemen araya giren Mehmet Topal ve diğer futbolcular gibi antrenmanı izleyen teknik direktör Rijkaard bir anda olaya müdahale etti ve iki futbolcu bu tatsız yumruk ve atışma olayının ardından birbirlerine sarıldılar...



arda canere yumruk çaktı
videonun devamı...>>

Murat Başaran Canın Sağolsun dinle izle (remix)

0 yorum
Murat BAşaran'ın son çıkan video klibi olan Canın Sağolsun klibi hem görsel açıdan hem de ses açısından beni son derece memnun etti..Murat Başaran'ın sesi bence çoğu şarkıcımızın sesi ve yorumundan çok daha güçlü..Bir Mustafa Ceceli olsun , bi kutsi olsun hepsini bence ikiye katlar şarkılarının kalitesi..Yine de o şarkıcıları seven hayranları da kızdırmayalım..Şarkıyı video klip şeklinde dinleyebilirsiniz...


Bir de şarkı ile ilgili şimdi farkettiğim bir durum var..Allah rahmet eylesin çok sevdiğimiz Yusuf Hayaloğlu 'na aitmiş şarkının sözleri..Ben de diyorum şarkı neden bu kadar güzel... Şarkının remix klibini izleyeceksiniz...

(Canın Sağolsun - Murat Başaran)

Sözleri
Ne verdin aska
Ne verdin ki sen
Islanan bir mendilden baska
Bir anlik meske harcadin beni
Biraz vizcdan olsaydi keske

Derin kederlere sal beni
Canin sagolsunda kir beni
Sevdamizi yagumura yazdim
Bir serce dursurken gor beni...

Kanadım kırık
Yüreğim savruluk
Yıkmaz beni derdinden başka
Sevdalar buruk, insanlar çürük
Sen de masum olsaydın keşke...

Derin kederlere sal beni
Canın sağolsun da kır beni
Sevdamızı yağmura yazdom
Bir serçe üşürken gör beni...

Kayan yıldızlara say beni
Vatan gemileri koy beni
O vefası taş yüreğime
Bir çığlık kopartırken duy beni...







videonun devamı...>>

Hadise Kahraman dinle izle

0 yorum
Hadisenin bu şarkısı da en az Evlenmeliyiz kadar tutuldu..Kadın ne yapsa kapış kapış dinleniyor valla..Şaşmamak elde değil.ŞArkının sözlerini verelim:


HAdise KAhraman şarkı sözleri
Sıkıldım bunaldım bir kurtulamadım
Seninle bir yerde nefes alamadım

Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bir roman lazım

Dönmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım

Hevesle kalıp da senin olamadım
Bu aşkta hedef ne bi tutturamadım

Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bir roman lazım

Dönmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım






videonun devamı...>>

Ebru Polat Kalp Ayazı dinle izle

0 yorum
Ebru Polat'ın en son çıkan video klibi epey sevildi..Aslında Ebru Polat ilk video klibiyle acaba dedirtmişti..Çünkü seni yerler yerler şarkısı ile çıkınca müzikseverler "yine klasik bildiğimiz pop şarkılarıyla birileri pirim yapıyor" dmişti..Ancak SErdar Ortaç'ın desteğini alan bayan şarkıcılardan birisi olduğunu gördük Ebru Polat'ın da...

Şarkıya gelince müziği ve ritmi benim çok hoşuma gitti..Özellikle şu "apansız" kelimesinin pop şarkılarımızda kullanılması beni kudurtuyor..Yine de Ebru Polat bu Kalp Ayazı şarkısıyla belirli bir kesimin sempatisini topladı...

Siz de bu klibi izleyip şarkıya kendi yorumlarınızı yapabilirsiniz..Bence ortalamanın üstünde bir şarkı...






videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle