Öpüşmenin Faydaları Saymakla Bitmezmiş

0 yorum
Da Vinci Learning kanalında gösterilen bu ilginç bilimsel belgesele galiba hepimizin biraz ihtiyacı var.. Gerçek şu ki bu video ile öpüşmenin insan için ne tür olumlu etkileri olduğuna dair bir bilgi edinebiliriz.. Kim bilir ; belki biz de bir gün parkta sevgilimizi yerken aklımıza "Hmm.. Belgeselde şöyle diyordu; dur kızı bir de şöyle öpeyim , belki daha tahrik olur!!" gibisinden bişeyler gelebilir.. Tabii videodan çok benim yaptığım yorumun komikliğine güleceksiniz gibime geliyor.. Okuysanız eğer!!










videonun devamı...>>

BBG li İtalyan Banyo Yaparken

0 yorum
Cristina del Basso bbg videosu izleBu yabancıların biri bizi gözetliyor fantezileri de çok matrak ya... Kimin eli kimin neresinde anlayamadık..Bir de Cristina Del Basso diye bir hatun var akıllara zarar... Banyo yapmaları da bir hayli ilginç bu ecnebi bbg cilerin.. Adamlar karma banyo yapıyorlar.. İki BBG li erkeğin arasındaki Cristina manyak etti oğlanları o muhteşem fiziksel güzelliğiyle...








videonun devamı...>>

Hıyarlı Baba ile Bihterin komik atışması

1 yorum
Bu BKm liler kendilerini her yeni şovda geliştiriyorlar ya..Baksanıza önce babanın ağzına verdikleri hıyarla en az Recep İvedik kadar komik bir karakter yaptılar ; şimdi ise bir de Bihter çıktı.. İkilinin atışmaları ise süper ötesi.. Birbirlerini acayip rencide ediyorlar..Tabii bu komediyi izleyenler de kırılmaktan kendilerini alamıyorlar.. Hele geçenlerdeki ateşle beni esprisinin yapıldığı skeç olağanüstüydü..







videonun devamı...>>

Su Kayağı "Out" Kapak Ski "in"

0 yorum
Kastamonu'nun Çatalca ilçesinde su kayağı için yeni ve pratik bir yöntem geliştirilmiş.. Star Tv nin yakaladığı görüntüler "Türklerin pratik zekasının inanılmaz boyutlarda olduğunu" gösteriyor. Onlar normal kayak takımları yerine kendi yaptıkları ve adına "Kapak Ski" dedikleri şeyle saatlerce bedava kayabiliyorlar. Ortaya ise hem komik hem de hayret verici bir görüntü çıkıyor. Çünkü icatları iş yapıyoor...







videonun devamı...>>

Sevdiği Kız Kürşat'a abi derse

1 yorum
Babası küçük Kürşat bebeği öyle işletiyor ki! "Kürşat , sevdiğin kız sana abi demiş diyor.." Kürşat'ta yavaş yavaş duygusallaşma başlıyor tabii.. Ardından da Kürşat ,kız sana "o benden üç ay büyük , onun dişleri çıktı benim çıkmadı" diyor deyince Kürşat'ın gözleri sulanıyor ve en sonunda da bebeği bitiren komik darbe geliyor. Kürşat olmaz bu iş olmaz!!








videonun devamı...>>

esprili ve komik bir film sahnesi

0 yorum
Cuba Gooding Jr. ile Latin güzelinin filmin bir sahnesinde öpüşmeleri gerekiyor. Ancak , kzın isteği üzerine iş biraz daha büyüyor.. BU durumda ağacın dibinde çiftimiz iş tutarken bir de bakıyoruz ki tüm portakallar bunların üzerinde.. İşte meyve veren ağaç taşlanır diye buna denir.









videonun devamı...>>

Küçük Kız : Müslüm beni aldattı derse

0 yorum
Kıza bakın ! Anne ve babasına içini döken kız:
" Sonra gitti bok gibi kızlara sarıldı ! Müslüm beni aldattııı.. " diyor .. ANnesi ise ne yaptı o diye sorunca afacan kız tekrardan " O gitti b..k gibi kızlara sarıldı.." diyor. Annesi başka ne yaptığını sorunca o da "Başka, başka günah etti" diyerek işi iyice renklendiriyor.... AArdından da aşklarının bittiğini söyleyerek tam bir dizi oyuncusu gibi kıvırtıyor. Ağlayan kız çok ama çok içten ve yaşı ise sadece 6.. Bİr de siz izleyin yumurcağın bu "Yalan Rüzgarı " dizisinden fırlamış repliklerini...









videonun devamı...>>

Bkm Testere ile Böyle Dalga Geçer

1 yorum
Bkm testere videosu çok komikBeşiktaş Kültür Merkezi namı diğer "Çok Güzel Hareketler" oyuncularının kendi yazdıkları bu testere skeci milyonlarca izleyici tarafından internette izlenmeye devam ediyor. Skeçte , TEstere karakteriyle sağlam dalga geçiyorlar.. ÖZellikle gençlere Jig Saw'ın söylediği "Sİz , aldığınız harçlıklarla her yılbaşında birlikte eğlendiniz , ailelerinizi ihmal ettiniz!" esprisi oyuna damgasını vurmuştu..



















videonun devamı...>>

Aile Boyu Motor üstündeler

0 yorum
Tayland yada benzeri bir ülkeden gelen bu görüntüler komik olduğu kadar "insanın hayatını ne kadar tehlikeye atabileceğini" de gösteriyor. Üzerinde her yaştan bir insanı bulmak mümkün! Sanki adam akrabalarını toplamış düğüne gidiyor..








videonun devamı...>>

Trenin Altından Araba Kurtarıyor

0 yorum
ilginç kurtarma videosu izleİtalya'nın bir kasabasında yaşanan olayı izlerken hayretlere düşecek , hatta adeta bir aksiyon filminin fragmanını izlediğinizi bile sanacaksınız. Ancak bu görüntüler %100 gerçek.. Kameraya takılan görüntüye göre bir otomobil tam da tren rayının üzerinde stop etmiş.. Sahibi olacak vatandaşın şuuru yerinde midir bilinmez öylece duruyor arabanın içerisinde.. Ancak , tehlikeyi farkeden arkadaki motorlu gençlerden birisi motordan zıplayacak.. Hemen arabaya koşup arabayı itmesiyle trenin oraya varması aynı zamanda neredeyse.. Saliselerle kendi hayatını da kurtaran adama ne diyebiliriz.. Kahraman desek hafif kaçmaz..






videonun devamı...>>

Kurbağanın Başarısız Sinek Avı

0 yorum
Kurbağa sinek komik hayvan izleDoğanın kusursuz dengesinin içerisinde bir "avcı" vardır ; bir de "kurban" .. Bu izleyeceğimiz görüntülerde avcı statüsündeki kurbağa , zıplama yeteneğini kullanarak bir ağaç parçasında gördüğü sineği avlama girişiminde bulunacak. Ancak , refleksleri ve içgüdüleri hayli keskin olan sineğin yem olmaya hiç niyeti yok. Kurbağa ise zıplıyor , dilini çıkarıyor , bu da yetmez gibi ön ayaklarını ağzına doğru götürüyor. Ancak tek avladığı şey "Hava" :))






videonun devamı...>>

Masadan Öyle Bir Düştü ki

0 yorum
Genç bayan , bir eğlencenin tam ortasında iken galiba biraz da "kendini göstermek" düşüncesiyle başlıyor masanın üzerinde dans etmeye.. Ne var ki kafası da zoom olacak ki birkaç adım dansını yaptıktan sonra yere çakılıyor.. Hem komik hem de acı !! Zira hem onun dansından hem de düşmesinden haberdar olan fazla kişi görünmüyor oralarda..







videonun devamı...>>

Kayak Sırasında Testisleri Patlıyordu

0 yorum
komik kayak görüntüleri izleErkek kayak sporcusu bir olimpiyatta yarış sırasında neredeyse testislerini patlatacaktı! Yarışmanın son sektörüne doğru kayarken ,orada bir belirleyici bayrak sopasına bir geliyor hayaları... Ama ucuz yırttı yine de.. Belki birkaç santimlik daha derine gelse muhtemelen milli sporcunun bir daha çocuğu olmayabilirdi.







videonun devamı...>>

Ajdarla Sağlam Tşk Geçiyor

0 yorum
Fırlama vatandaş , caddede Ajdar'ı görünce hemen zıplar ve şöyle der : "Hasan abi ben sizin büyük bir hayranınızım.." Ajdar'ı küplere bindiren bu laflar onu adeta zıvanadan çıkarır.. Yaa kardeşim "Hasan şaş topun kralı , ben de Türkiye'nin hiper starı popun kralı.." Ama arkadaşımız dalga geçmeyi bırakma niyetinde olmadığından bir ara "Aaa hatırladım , doğru siz Ajdar'sınız ,! Ben sizin çok büyük hayranınızım diyor".Ardından Ajdar'dan çikita şarkısını isteyince Ajdar :" çikitayı değil de "kon kon" u söyleyeyim.." demesin mi!

Size de hiç yakıştırmıyorum yani.. "Bak korumalar geliyor , çok büyük dayaklar yersin" Muhabbetleri de işin cabası..






videonun devamı...>>

Facebook Klibiyle Dalga Geçiyorlar

0 yorum
İsmail Y.k 'nın insanlarda derin izler bırakan ve çağımızın hastalığı olan "Facebook" u anlatan klibini izlemeyen yoktur galiba. İşte yaramaz bir adam , o kliple öyle bir dalga geçiyorki .. "Lokomotif Gülşen , Çıtı Pıtı Birsen" gibi kızları "tiye aldıkları klipte" değiştirmişler.. Klipte Yk nın yerine geçen adam dediğimiz gibi çok muzip..







videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle