İzmir'deki Seri Cinayetler


İzmir'deki Seri Cinayetlerİzmirde iki gün öncesinde (25 Nisan )Balçovada gerçekleşen korkunç olayla ilk olarak 27 yaşındaki bankacı bir bayan kafasından vurularak öldürülmüştü.. Ardından bir gün sonra yine Balçova'da ve bir önceki olay mahalline yüz metre ileride ikinci bir cinayet yaşandı..BU olayda da gencecik üniversiteli kızımızı (Ayşe Selin Ayla- 22) cinayete kurban verdik..

Bu noktada emniyetin işine karışmak gibi olmasın ancak , şahsi görüşüm odur ki aynı yerde bir gün arayla bir seri cinayet işleniyorsa bunu engellemesi gereken galiba Balçova sakinleri değildi.. Yine bir cinayet bu gün 05:30 sularında gerçekleşti.Ne hikmetse polis bu cinayeti de önlemeyi başaramadı.. Eyy emniyetin önde gelenleri bu işe artık bir dur deyin.. Oradaki millet kafayı yiyecek , herkes "acaba benim veya kızımın başına da böyle bir şey gelir mi? " korkusu içerisinde...

İşlenen üç cinayetin de genç bayanların (birisinin travestilik yaptığı öğrenildi son cinayet kurbanının...) kafalarına isabet eden kurşunlardan kaynaklandığı elimize bugün TRT haberlerinden geçti ve bu işi araştırmak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla veriyoruz.. 7.65 mm lik silah üç olayda da kullanıldığından İzmir'de yaşanan bu kabus gibi olaylar akıllara seri cinayet şühpesini getiriyor..

Dileğimiz odur ki bu cinayetlere adı geçen her kimse bir an önce cezalandırılması..Lütfen o bölgede yaşayan vatandaşlarımız soğukkanlılığını yitirmesin ve şüpheli bir durum sezerlerse de polise bildirsinler.. Yine de polise olan güvenimizi bu olayların sarsmaması dileğizle..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle