Dünya Kupası 2010 Şarkısı izle


2010 yılında bilindiği gibi futbolda dünya şampiyonluğu müsabakaları Afrika'da yapılacak..

Ne yazık ki becerisinden şüphe ettiğim megaloman kişilik Fatih Terim sayesinde uğrunda "reklamlarını bile Afrikalı çocuklara oynattığımız , aylarca Türkiye Afrika'da sloganları " attığımız maçların ardından Türk seyircisi ne yazıkki milli takımını 2010 Afrika - Dünya kupasında izleyemeyecek..

Bizim yapacağımız ise Shakira'nın bugün seslendirdiği "2010 African World Cup Official Song" yani Türkçesi de "2010 Afrika Dünya Kupası Resmi şarkısı" ile coşmak ve mücadeleleri biraz hüzünlü izlemek olacak..

Ben de Shakiranın okuduğu dünya şampiyonası şarkısını dinlemeye can atıyorum..Şu yazıyı sizinle paylaştıktan hemen sonra yapacağım ilk iş o şarkıyı size dinletmek ve tabii dinlemek olacak...

İşte karşınızda Shakira ve dünya kupasının beklenen şarkısı...


Şarkının ismi ise Waka Waka , Shakiranın kıvrak dansları ve sağlam sesiyle şimdiden milyonların izlediği ve dinlediği şarkıyı siz merak etmiyor musunuz..






2 yorum:

Warez on 26 Mayıs 2010 09:41 dedi ki...

Güzel şarkı, teşekkürler....

Adsız dedi ki...

şarkı güzel hemde shakira söylemiş daha bir hoş olmuş :)

Yorum Gönder

 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle