Gol oynarken arkadan şaka

0 yorum
Adamın muzipliği ve fırlamalığı üzerinde şu görüntüye bakınsana.Komik mi değil mi siz söyleyin.







videonun devamı...>>

Adam bu şakayi sevmedi

0 yorum
Adamın başına gelenleri kahkahayla izleyeceksiniz.Bu kadar da olmaz dedirten bir şaka.Adam üstüne çığ düşecek korkusuyla şekilden şekile giriyor.





videonun devamı...>>

Komik Hayvanlar izle


Minikler tarafından en çok sevilen hayvanların başını tabiiki kediler çeker.Bu kedinin yaptıklarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız.Zıpır mı zıpır,muzip mi muzip.şimdiden bol kahkahalar dileriz ammakomik ekibi olarak.








videonun devamı...>>

Masanın Altına Bakın

0 yorum
Masanın altında olan olayları hayal bile edemezsiniz.Eğlence sınırlarını zorlayan nuzip bir kamera şakası.Kesinlikle gülme garantili olduğunu düşünüyoruz.




videonun devamı...>>

Eşşek Şakasına Bakın

0 yorum
Koparak izleyeceğiniz bir şaka.Şakaların doğru adresindesiniz.Ammakomik bir olay oluyor.




videonun devamı...>>

Kamera Şakasına Bak

0 yorum
Kopmamak elde değil.Bu kadar uçuk bir millet olduğunu bilmezdik Arapların.İzleyin kesinlikle hak vereceksiniz.Komedinin doğru adresi ammakomik'ten ayrılmayın.İyi kahkahalar.





videonun devamı...>>

Levent Kirca - one minute izle

0 yorum
Bu kadar güzel "ti"ye alan kaç tane tiyatrocu var Türkiye'de.Resmen dalga geçiyor "one minute" ile.Dahası skeçin sonunda gemicik esprisini de patlatıyor büyük ustamız "Levent Abi".Bol bol kahkaha garantili bir komik video sizlerle.






videonun devamı...>>

Atların Çiftleşmesi izle

1 yorum
Atların ne ilginç hayvalnar olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde.Bu devasa hayvanların çiftleşmeleri de bir o kadar ilginç olsa gerek.Komik videonun doğru adresindesiniz.










videonun devamı...>>
 

izle, video izle, Komik Videolar izle. Copyright 2009-2011 Tüm Hakları Saklıdır.Videolar farklı barındırıcılardan embed koduyla alınmaktadır. video izle komik videolar komik videolar izle nuri son bölüm izle